Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Η ΔΕΗ είναι το Νο1 πρόβλημα που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Εάν πέσει, πέφτει και η χώρα

Γεωργιάδης: Η ΔΕΗ είναι το Νο1 πρόβλημα που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ -  Εάν πέσει, πέφτει και η χώρα
«Δεν είναι απλώς μια επιχείρηση» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης
Τον κώδωνα του κινδύνου για τη ΔΕΗ έκρουσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News», τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση αφήνει πάρα πολλά προβλήματα» και «η ΔΕΗ είναι το νούμερο ένα».
«Δεν είναι απλώς μια επιχείρηση» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και προσέθεσε: «Εάν πέσει η ΔΕΗ, πέφτει και η χώρα. Και κατά συνέπεια είναι ένα τεράστιο πρόβλημα.
Είμαι βέβαιος, όμως, πως η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν έτοιμο το σχέδιο και θα ασχοληθούν από την πρώτη ημέρα με το πώς αυτή η μεγάλη και σπουδαία εταιρεία, που είναι συνυφασμένη με την ιστορία της Ελλάδος και έχει προσφέρει όσο λίγες εταιρείες στην πρόοδο αυτής της χώρας, θα μπορέσει ξανά να ακμάσει, να γίνει ισχυρή και να αντέξει και στο μέλλον».
«Τα αποτελέσματα τα περσινά, δηλαδή τα 900.000. 000 ευρώ ζημία συν τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2019, δηλαδή μείον 250.000.000 δημιουργούν την εικόνα μίας επιχείρησης  που είναι κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού. Και εάν πέσει η ΔΕΗ, πέφτει και η χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στα τεκταινόμενα της υπόθεσης Novartis, τη χαρακτήρισε «σκοτεινή υπόθεση» και σχολίασε ότι υπάρχει μία «εικόνα χάους μέσα στην ίδια την ελληνική Δικαιοσύνη».
«Η επόμενη Βουλή θα διερευνήσει αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.
Είναι χρέος στα παιδιά μας, αλλά κυρίως είναι χρέος στη Δημοκρατία», κατέληξε.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο νέων εκλογών μετά τις κάλπες της 7ης Ιουλίου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει: «Νέες εκλογές με απλή αναλογική θα σημαίνει ότι όποιος τις προκαλέσει, θα πάρει και την ευθύνη για το χάος που θα επακολουθήσει».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης