Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Lidl Ελλάς ανάμεσα στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» 2019

tags :
Η Lidl Ελλάς ανάμεσα στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» 2019
H Lidl Ελλάς τιμήθηκε στον ετήσιο θεσμό «Πρωταγωνιστές Ελληνικής Οικονομίας» 
Για τις σημαντικές κινήσεις της στους τομείς της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων, τιμήθηκε η Lidl Ελλάς στον ετήσιο θεσμό «Πρωταγωνιστές Ελληνικής Οικονομίας» που διοργανώνει η Direction Business Network.
Η συνέπεια στην εφαρμογή αλλά και τα καταγεγραμμένα αποτελέσματα του επενδυτικού και στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της Lidl Ελλάς στα 20 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, με δεδομένες τις εξαγγελίες για την συνέχιση αυτού την καθιστούν πρωταγωνιστή στην αγορά του Λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα.
“Τη βράβευση αυτή κάνει ακόμα πιο σημαντική το διεθνές περιβάλλον και η ελληνική πραγματικότητα, υπό το πρίσμα των οποίων καλούμαστε καθημερινά να επιδιώξουμε τους επιχειρηματικούς μας στόχους και να φέρουμε εκείνα τα αποτελέσματα που μας καθιστούν πρωταγωνιστές. Αποτελέσματα που συνεισφέρουν με τη σειρά τους στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας μας”, δήλωσε ο Dirk Raudonus, μέλος της διοίκησης & διευθυντής του τομέα ανάπτυξης της Lidl Ελλάς.
H βράβευση έλαβε χώρα στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περισσότερων από 600 υψηλόβαθμων στελεχών της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής, εκπροσώπων θεσμικών φορέων και του πολιτικού χώρου, ακαδημαϊκών και δημοσιογράφων. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Δώρα Παντέλη, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο εκδότης - διευθυντής της Direction Business Network, Ευάγγελος Παπαλιός, ο οποίος τόνισε πως «όλες οι επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν αλλά και όλες όσες αναφέρονται στην έκδοση Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας, αποτελούν το σήμερα και το αύριο του ελληνικού επιχειρείν».
H Lidl Ελλάς διανύει πλέον 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα. Ξεκινώντας µε 425 εργαζόμενους το 1999, έχει πλέον ξεπεράσει τους 5.500 και μετράει 223 καταστήματα και τέσσερα κέντρα διανομής σε όλη την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης