Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΥΑΘ: Έκτακτη Γ.Σ. στις 15 Ιουλίου 2019 για εκλογή προέδρου Δ.Σ. και διευθύνοντος συμβούλου

tags :
ΕΥΑΘ: Έκτακτη Γ.Σ. στις 15 Ιουλίου 2019 για εκλογή προέδρου Δ.Σ. και διευθύνοντος συμβούλου
Νέο πρόεδρο και νέο διευθύνοντα σύμβουλο καλούνται να εκλέξουν οι μέτοχοι της ΕΥΑΘ κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου 2019
Νέο πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και νέο διευθύνοντα σύμβουλο καλούνται να εκλέξουν οι μέτοχοι της ΕΥΑΘ κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου 2019, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/6/2019) η εταιρεία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ορίζονται παρακάτω και σύμφωνα με τους κανόνες δημοσιότητας που προβλέπονται στα άρθρα 122 και 123 ν. 4548/2018, όπως ισχύει σήμερα, και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του της 24 Ιουνίου 2019, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας «Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Ανώνυμη Εταιρεία» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Ιουλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., στο Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε. (πρώην Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης), Κατούνη 16 – 18 για να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
Θέματα ημερησίας διάταξης:
Θέμα 1ο : Εκλογή Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου
Θέμα 2ο: Εκλογή Διευθύνοντος Συμβούλου

Τι μετέδιδε νωρίτερα το bankingnews.gr: 
ΕΥΑΘ: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Γιάννης Κρεστενίτης

Νωρίτερα σήμερα είχε ανακοινωθεί πως ο καθηγητής Ιωάννης Κρεστενίτης υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας, ενώ η θητεία του έληγε κανονικά τον Μάιο του 2021.
Ο κ. Κρεστενίτης, που είχε αρχικά αναλάβει τα καθήκοντά του τον Μάιο του 2016, ζήτησε η παραίτησή του να έχει άμεση ισχύ, ουσιαστικά αρχής γενομένης από σήμερα.
Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για του λόγους της παραίτησης, ενώ αυτό που τώρα προέχει είναι να ενημερωθούν για την εξέλιξη οι εποπτεύουσες αρχές.
Ο κ. Κρεστενίτης, που έχει διατελέσει μέλος του κινήματος "SOSτε το Νερό", είναι καθηγητής Παράκτιας Τεχνικής και Ωκεανογραφίας στον Τομέα Υδραυλικής και Τεχνικής Περιβάλλοντος ΑΠΘ, διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (1987) και διπλωματούχος αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός ΕΜΠ (1974).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης