Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΑΑΔΕ: Στη δημοσιότητα επικαιροποιημένη λίστα με τα ονόματα των μεγαλοφειλετών του Δημοσίου

ΑΑΔΕ: Στη δημοσιότητα επικαιροποιημένη λίστα με τα ονόματα των μεγαλοφειλετών του Δημοσίου
Πρόκειται για 2 λίστες που περιλαμβάνουν ονόματα φυσικών και νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου ή/και του ΕΦΚΑ
Την επικαιροποιημένη λίστα με τα ονόματα των μεγαλοφειλετών του Δημοσίου έδωσε στη δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Τα ονόματα αναρτήθηκαν στο www.aade.gr .
Πρόκειται για 2 λίστες που περιλαμβάνουν ονόματα φυσικών και νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου ή/και του ΕΦΚΑ με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ ανεξόφλητη άνω του ενός έτους.

Συγκεκριμένα, δημοσιοποιούνται ονόματα φυσικών και νομικών προσώπων με:

α) βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το Δημόσιο ανά φυσικό πρόσωπο που υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από τα πληροφοριακά συστήματα Φορολογίας (TAXIS) και Τελωνείων (ICISnet).

β) βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή από εισφορές κοινωνικής ασφάλισης προς τον Ε.Φ.Κ.Α. ανά φυσικό πρόσωπο που υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από το πληροφοριακό σύστημα (ΟΠΣ/ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης