Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Επίσκεψη του Mike Abrashoff στα γραφεία της Eurolife ERB

tags :
Επίσκεψη του Mike Abrashoff στα γραφεία της Eurolife ERB
O διεθνούς φήμης ομιλητής σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τα στελέχη της εταιρείας 
Τον διεθνούς φήμης συγγραφέα και ομιλητή, Mike Abrashoff, υποδέχθηκε στα γραφεία της η Eurolife ERB, διοργανώνοντας μια ξεχωριστή εκδήλωση για την ηγεσία, την αλλαγή, την καινοτομία και την ομαδικότητα σε εταιρικό επίπεδο.
Προσκεκλημένος της Διοίκησης της Eurolife ERB, ο τέως Κυβερνήτης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ μίλησε για την ιστορία της δικής του επαγγελματικής πορείας.
Έχοντας ως παράδειγμα τις εμπειρίες από τους διαφορετικούς ρόλους που κλήθηκε να αναλάβει, αναφέρθηκε στην ηγεσία και την οργανωσιακή κουλτούρα ως δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης σήμερα.
Ταυτόχρονα, συζητώντας με τα στελέχη της Eurolife ERB, εστίασε σε θέματα όπως ο εταιρικός μετασχηματισμός, οι ηγετικές πρωτοβουλίες και η ανάγκη ανάπτυξης επιχειρησιακής ταυτότητας.
Ο Mike Abrashoff παρουσίασε τις τεχνικές πρωτοποριακής ηγεσίας που έχει εφαρμόσει με μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, ενώ κάλεσε τα στελέχη της Eurolife ERB να οραματιστούν την επόμενη ημέρα της εταιρείας αλλά και την προσωπική τους ανάπτυξη, μέσα από χρήση μεθόδων αποτελεσματικής εξέλιξης και καθοδήγησης.
Στο εντυπωσιακό βιογραφικό του συμπεριλαμβάνεται η διαχείριση και μετεξέλιξη του πληρώματος του USS Benfold, το οποίο, με τη δική του συμβολή, κατάφερε να βρεθεί σε κορυφαία θέση από πλευράς απόδοσης.
Έχει συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό εταιρειών, προτείνοντας οργανωσιακές αλλαγές σε πολλαπλά επίπεδα και αναδεικνύοντας την αφοσίωση, την ασφάλεια, την ομαδική εργασία, την καινοτομία και την υπευθυνότητα ως βασικές αρχές για το σύγχρονο management.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, δήλωσε σχετικά: «ήταν ξεχωριστή τιμή να φιλοξενήσουμε τον Mike Abrashoff στα γραφεία μας, ο οποίος έδωσε μια εξαιρετικά χρήσιμη και ενδιαφέρουσα ομιλία στα στελέχη μας.
Οι εμπειρίες και οι γνώσεις του είναι μια πηγή έμπνευσης για όσους οραματίζονται την αλλαγή και έχουν στόχο να μετασχηματίσουν τις δομές μιας επιχείρησης, οδηγώντας την στην κορυφή του κλάδου της».
Με αφορμή την εισήγησή του στα στελέχη της εταιρείας, ο Mike Abrashoff σημείωσε: «η σημερινή επίσκεψή μου στη Eurolife ERB ήταν μεγάλη τιμή για εμένα.
Η ομάδα της είναι εξαιρετική και αντιπροσωπεύει το τρίπτυχο ήθος-πάθος-λόγος που πρεσβεύει η εταιρεία.
Έχει σωστή ηγεσία και δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται σε κορυφαία θέση στον κλάδο της.
Ήταν χαρά για εμένα να μοιραστώ τις σκέψεις μου με τα στελέχη της Eurolife ERB, βοηθώντας στο να δίνουν καθημερινά ακόμα μεγαλύτερη αξία στους πελάτες τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης