Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Attica Συμμετοχών: Την έκδοση ΚΟΔ έως 175 εκατ. ευρώ αποφάσισε το Δ.Σ.

Attica Συμμετοχών: Την έκδοση ΚΟΔ έως 175 εκατ. ευρώ αποφάσισε το Δ.Σ.
Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου με εμπράγματες εξασφαλίσεις και εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., αποφάσισε το Δ.Σ. της Attica Συμμετοχών
Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου με εμπράγματες εξασφαλίσεις και εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Συμμετοχών, όπως ανακοίνωσε σήμερα (9/7/2019) η εταιρεία.
Η Attica Α.Ε. Συμμετοχών, σύμφωνα με το Ν.3556/2007 και τον Κανονισμό (ΕΕ) 596/2014, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με την από 08.07.2019 συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αποφάσισε την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου με εμπράγματες εξασφαλίσεις, σύμφωνα με τον ν.4548/2018, ποσού εκατόν είκοσι πέντε εκατομμυρίων ευρώ (ευρώ 125.000.000) κατ' ελάχιστον και έως εκατόν εβδομήντα πέντε εκατομμυρίων ευρώ (ευρώ 175.000.000), τη διάθεση των ομολογιών μέσω δημόσιας προσφοράς, υπό την αίρεση της λήψης των σχετικών εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, και την υποβολή αιτήσεως για την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της οργανωμένης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η υλοποίηση της συναλλαγής θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της αγοράς.
Η Attica Συμμετοχών θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό με νεότερες ανακοινώσεις για τη δημοσίευση του ενημερωτικού δελτίου και τη διενέργεια της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης