«Χρυσό» για την Fischer στα Marketing Excellence Awards 2019

«Χρυσό» για την Fischer στα Marketing Excellence Awards 2019
Στην κατηγορία «Communicating Effectively – Content Marketing Communications» για την θεματική καμπάνια “It’s about taste” και την «κινηματογραφική» της πλατφόρμα
Η μπίρα Fischer, ανάμεσα σε 30 αξιόλογες υποψηφιότητες, διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο της κατηγορίας «Communicating Effectively – Content Marketing Communications» των Marketing Excellence Awards 2019 για την θεματική καμπάνια “It’s about taste” και την «κινηματογραφική» της πλατφόρμα «Starring Fischer».
Η συγκεκριμένη κατηγορία εστιάζει στη δημιουργία και προώθηση περιεχομένου που μπορεί να προσελκύσει το καταναλωτικό ενδιαφέρον.
“Winning in premium within crisis” ήταν ο τίτλος της υποψηφιότητας της Fischer στα Marketing Excellence Awards. Το premium segment στην Ελλάδα, στο οποίο ανήκει η Fischer, βρίσκεται υπό πίεση από την αρχή της κρίσης, η οποία επέφερε σημαντικές αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες του κοινού το οποίο στράφηκε σε μάρκες με τοπικό χαρακτήρα. Δεδομένου του περιβάλλοντος, η Fischer ανταποκρίθηκε στην πρόκληση με μεγάλη επιτυχία και απέδειξε ότι η διαφοροποίηση  βοηθάει ένα brand να ξεχωρίζει διαχρονικά και να τα καταφέρνει ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, όπως αποδείχθηκε και μέσα από τα αποτελέσματα.
Ένα κύριο στοιχείο που κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών ήταν η δημιουργία μοναδικού και διαφοροποιημένου περιεχομένου που παραμένει σταθερά στον πυρήνα της στρατηγικής της μάρκας, σπάζοντας τα στερεότυπα μέσα από ιδιαίτερα προσεγμένα global production values στο σύνολο της επικοινωνίας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS