Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική – Αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

tags :
Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική – Αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης
Περισσότεροι από 300 στύλοι της ΔΕΗ καταστράφηκαν
Αγώνα δρόμου για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το συντομότερο δυνατό σε όλο το νομό Χαλκιδικής δίνει ο κρατικός μηχανισμός και ο ΔΕΔΔΗΕ.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, στην υπόλοιπη χώρα τα προβλήματα έχουν αποκατασταθεί, ενώ στη Χαλκιδική η εικόνα έχει ως εξής:
Στο ανατολικό και κεντρικό τμήμα της και στη χερσόνησο της Σιθωνίας έχουν αποκατασταθεί όλα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης, πλην εξαιρέσεων, με κυριότερη αυτή του Νέου Μαρμαρά.
Στην Περιοχή μεταξύ Ν. Μουδανιών και Καλλικράτειας, η αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.
Στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, λόγω της διακοπής της τροφοδοσίας του υποσταθμού Κασσανδρείας που προκλήθηκε από την απώλεια δύο ιστών της γραμμής μεταφοράς και μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης από τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ, ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά με την τροφοδότηση του Υποσταθμού μέσω γραμμών Μέσης Τάσης, έτσι ώστε να μπορέσει να ηλεκτροδοτήσει εκ περιτροπής τις περιοχές της χερσονήσου το συντομότερο δυνατό.
Σε δηλώσεις του χθες Πέμπτη 11/7 ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς, αφού έκανε λόγο για ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο στην περιοχή, στο οποίο ουσιαστικά συνέπεσαν η μεγαλύτερη καταιγίδα των τελευταίων 35 ετών στην περιοχή και η μεγαλύτερη βλάβη δικτύου της ΔΕΗ, υποστήριξε ότι στόχος είναι η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το επόμενο 24ωρο, ενώ το αρχικό χρονοδιάγραμμα ήταν για 72 ώρες».
Όπως είπε, πέντε πυλώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ ουσιαστικά καταστράφηκαν και τα συνεργεία θα συνεχίσουν να δουλεύουν όλο το βράδυ για την αποκατάσταση των ζημιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης