Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Τιτάν

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Τιτάν
Χωρίς να αποκλείονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών η συνεδρίαση αναμένεται να κινηθεί με καλό momentum και επιλεκτικές τοποθετήσεις σε καλά χαρτιά 
Θετικοί είναι οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση και σημειώνουν πως το καλό momentum αναμένεται να διατηρηθεί χωρίς να αποκλείονται και κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών.
Ωστόσο οι επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές με ισχυρά θεμελιώδη αναμένεται να συνεχιστούν και να διατηρήσουν τα επίπεδα που έχουν διαμορφωθεί.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Τιτάν, μετά τις πληροφορίες για συγκέντρωση άνω του 90% στα κοινά και στα προνόμια.
Αυτό σημαίνει πως αποφεύγεται η διπλή διαπραγμάτευση μετοχών και η εταιρεία μεταφέρει την έδρα στο εξωτερικό και θα επιστρέψει στο ΧΑ ως εταιρεία παράλληλης διαπραγμάτευσης με κύρια αγορά τον Euronext.
Υπενθυμίζεται πως ο MSCI είχε ανακοινώσει πως αν είναι επιτυχής η δημόσια πρόταση θα εντάξει τη μετοχή της ΤCI ως συνέχεια της Τιτάν στους δείκτες MSCI Global Standards με χώρα κατάταξης την Ελλάδα.
Ενώ και ο οίκος FTSE είχε ανακοινώσει πως αν πετύχει η δημόσια πρόταση θα εντάξει την μετοχή της TCI καθώς θα θεωρηθεί συνέχεια της Τιτάν στον δείκτη GEIS Mid Cap (Greece)

Euroxx
Περιμένουμε το ΧΑ να διατηρήσει το θετικό του momentum, ενώ ήπιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών δεν μπορούν να αποκλειστούν.

Eurobank
Για σήμερα οι μετοχές του εξωτερικού θα συνεχίζουν να διαπραγματεύονται με τις ανησυχίες για τον εμπορικό πόλεμο και με επιφυλακτική συμπεριφορά και αναμένεται να μεταφερθεί στην εγχώρια αγορά.

Beta
Το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον ενδέχεται να κρατήσει τα επίπεδα του γενικού δείκτη και να φέρει συσσώρευση στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης