Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Metropolitan General: Ταξιδέψτε με ασφάλεια - Δωρεάν ενημερωτική επίσκεψη στο Ιατρείο Λοιμώξεων και Ταξιδιωτικής Ιατρικής

tags :
Metropolitan General: Ταξιδέψτε με ασφάλεια - Δωρεάν ενημερωτική επίσκεψη στο Ιατρείο Λοιμώξεων και Ταξιδιωτικής Ιατρικής
Δωρεάν ενημερωτική επίσκεψη στο Ιατρείο Λοιμώξεων και Ταξιδιωτικής Ιατρικής του Metropolitan General μέχρι τις 31.10.19
Το Ιατρείο Λοιμώξεων και Ταξιδιωτικής Ιατρικής του Metropolitan General παρέχει Δωρεάν ενημερωτική επίσκεψη μέχρι τις 31.10.19 σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να πάρει ένας ταξιδιώτης πριν ή και μετά το ταξίδι του, ιδίως στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Πιο συγκεκριμένα, Παθολόγοι-Λοιμωξιολόγοι με εξειδίκευση στην ταξιδιωτική ιατρική θα παρέχουν συμβουλές για τους κινδύνους μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων, τους τρόπους αντιμετώπισης ταξιδιωτικών προβλημάτων (όπως φλεβοθρόμβωση, ναυτία, jet lag) και περιβαλλοντικών παραγόντων (όπως υψηλή θερμοκρασία και υγρασία, ψύχος και υψόμετρο), διατροφικές συμβουλές, οδηγίες για τα εμβόλια και την προφυλακτική λήψη φαρμάκων που θα χρειαστεί ο επισκέπτης για το ταξίδι του.
Συγχρόνως, και σε όσους επιστρέφουν με διάφορες επιπλοκές υγείας, μπορούν να δοθούν οδηγίες αντιμετώπισης και θεραπείας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210 650 2933 (Δευτ.-Παρ. 09:00-14:00) για περισσότερες πληροφορίες και να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.
Σημειώνεται ότι η προσφορά αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης