Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Centric Συμμετοχών: Νέα εσωτερική ελεγκτής η κα. Ελένη Κορωναίου

tags :
Centric Συμμετοχών: Νέα εσωτερική ελεγκτής η κα. Ελένη Κορωναίου
Καθήκοντα υπευθύνου εσωτερικού ελέγχου της Centric Συμμετοχών ανέλαβε η κα. Ελένη Κορωναίου
Καθήκοντα υπευθύνου εσωτερικού ελέγχου της Centric Συμμετοχών ανέλαβε η κα. Ελένη Κορωναίου, στη θέση του αποχωρούντα κ. Mladan Sdravkovic, όπως γνωστοποίησε σήμερα (29/7/2019) η εταιρεία.
Ειδικότερα, η Εταιρεία Centric Συμμετοχών Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι από την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 η κα. Ελένη Κορωναίου ανέλαβε καθήκοντα Υπευθύνου Εσωτερικού Ελέγχου του Ομίλου στη θέση του αποχωρούντα κ. Mladan Sdravkovic. H κα. Κορωναίου είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση τη Λογιστική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση.
Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου ACCA-JES και μέλος του Association of Chartered Certified Accountants. Είναι κάτοχος άδειας Λογιστή Α’ Τάξης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Η επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκίνησε ως βοηθός Λογιστή και κατόπιν για 8 συναπτά έτη εργάστηκε ως Ορκωτός Ελεγκτής σε μεγάλες ελεγκτικές εταιρείες όπως PwC και BDO Greece, όπου συμμετείχε μεταξύ άλλων σε ελέγχους πολυεθνικών και εισηγμένων εταιρειών, ναυτιλιακών και εταιρειών παροχής υπηρεσιών, βιομηχανικών εταιρειών και ΝΠΙΔ. Στον Όμιλο Centric εργάζεται από τον Ιούλιο του 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης