Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Interamerican: Προηγμένη εκπαίδευση στο Financial Planning

tags :
Interamerican: Προηγμένη εκπαίδευση στο Financial Planning
Interamerican: Προηγμένη εκπαίδευση στο Financial Planning 
Ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Financial Planning για 32 συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων της INTERAMERICAN.
Το πρόγραμμα ήταν εστιασμένο στη συμβουλευτική πώληση και ενίσχυσε τις δεξιότητες των ασφαλιστικών συμβούλων. Αναπτύχθηκαν τα θέματα: καλλιέργεια μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μέσω της συναισθηματικής νοημοσύνης, καλές πρακτικές επικοινωνίας, αποτελεσματικός τρόπος λειτουργίας του Financial Planner και ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πελατών.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι βασισμένο σε διεθνείς πρακτικές.  Οι moderators των έξι εργαστηρίων είναι πιστοποιημένοι Financial Planners, με πολυετή εμπειρία σε ευρωπαϊκές αγορές.  Στην εκπαίδευση συμμετείχε η Wilma de Bruijn, γενική διευθύντρια της EURAPCO, ενός οργανισμού μεγάλων, ανεξαρτήτων ευρωπαϊκών εταιρειών αλληλασφάλισης που εμπιστεύονται περισσότεροι από 43 εκατομμύρια Ευρωπαίοι πολίτες σε 21 χώρες. Η επιτυχής ολοκλήρωση της παρακολούθησης του εκπαιδευτικού  προγράμματος οδήγησε στην πιστοποίηση των συνεργατών από τον γενικό διευθυντή πωλήσεων και marketing της INTERAMERICAN, Τάσο Ηλιακόπουλο και τον διευθυντή εκπαίδευσης, Γιάννη Γιαννακόπουλο.
Το Financial Planning αποτελεί μεθοδολογία εστιασμένη στην συμβουλευτική πώληση, με σκοπό την ολοκληρωμένη, συντονισμένη και συνεχή διαχείριση των οικονομικών συμφερόντων του πελάτη. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος, μέσω ενός σωστού χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, υποστηρίζει τον πελάτη να προσδιορίσει με ακρίβεια τους στόχους του, ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει τις προσδοκίες και τις επιθυμίες του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης