Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στεργίου (ΝΔ): Εφαρμογή μιας πολιτικής για τους πολίτες – Η κυβέρνηση έδειξε δείγματα γραφής

Στεργίου (ΝΔ): Εφαρμογή μιας πολιτικής για τους πολίτες – Η κυβέρνηση έδειξε δείγματα γραφής
Τι ανέφερε ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γ. Στεργίου
«Η συμμετοχή μου στη συλλογική μας προσπάθεια έχει ως στόχο να συμβάλω και εγώ από την πλευρά μου στη θεμελίωση μιας σύχρονης στρατηγικής διακυβέρνησης για τον τόπο [...], στην εφαρμογή μιας πολιτικής για τους πολίτες», τόνισε ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Στεργίου, στην εφημερίδα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».
Ο ίδιος ανέφερε ότι «μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, η κυβέρνηση έδειξε δείγματα γραφής σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα της, την ετοιμότητά της και τη διάθεσή της για δουλειά».
Κατά τον ίδιο, «η σύνθεσή της έγινε χωρίς πολιτικές αναστολές και κομματικές παρωπίδες.
Μια κυβέρνηση που συνδυάζει την πείρα με την ανανέωση και την πολιτική με τον επαγγελματισμό του τεχνοκράτη, που ξέρει να δίνει λύσεις σε προβλήματα».
Ακόμη, ο κ. Στεργίου σημείωσε ότι οι οργανωμένες δυνάμεις του κόμματος θα πρέπει «να στηρίξουν την κυβέρνηση, αλλά να μην απορροφηθούν από αυτήν».
«Τα πολιτικά μας στελέχη οφείλουν να μεταφέρουν στο κόμμα και κατά συνέπεια στην κυβέρνηση τα μηνύματα της κοινωνίας, αλλά και να επιστρέφουν δημιουργικά σε αυτήν όλες τις κεντρικές μας επιλογές», υπογράμμισε ο κ. Στεργίου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης