Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με Burns (Eldorado Gold) - Η κυβέρνηση δεσμεύθηκε να προχωρήσει η επένδυση στις Σκουριές

Συνάντηση Μητσοτάκη με Burns (Eldorado Gold) - Η κυβέρνηση δεσμεύθηκε να προχωρήσει η επένδυση στις Σκουριές
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, η κυβέρνηση επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή της να προχωρήσει η επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα με πλήρη τήρηση των όρων σεβασμού του περιβάλλοντος και δημιουργίας θέσεων εργασίας
Σε πλήρη εξέλιξη είναι το... κυνήγι της κυβέρνησης για επενδυτές, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα αναλάβει προσωπικά αυτή την επιχείρηση, πραγματοποιώντας συναντήσεις με διεθνείς επενδυτές.
Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα (9/8/2019), συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Eldorado Gold, George Burns.
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, η κυβέρνηση επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή της να προχωρήσει η επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα με πλήρη τήρηση των όρων σεβασμού του περιβάλλοντος και δημιουργίας θέσεων εργασίας.
Η εταιρεία από την πλευρά της, δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με την ελληνική κυβέρνηση πάνω σε αυτούς τους όρους.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, και ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής Ελλάδας της Eldorado Gold, Χρήστος Μπαλάσκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης