Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλαφάτης (ΝΔ): Εξετάζουμε το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τη ΔΕΗ

Καλαφάτης (ΝΔ): Εξετάζουμε το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τη ΔΕΗ
Αυτοί που παριστάνουν τους καταγγέλλοντες δεν είναι κατήγοροι αλλά κατηγορούμενοι
Το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το πώς οδηγήθηκε η ΔΕΗ στη σημερινή κατάσταση εξετάζει η ΝΔ σύμφωνα με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής της Ομάδας Σταύρο Καλαφάτη.
Σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ ο κ. καλαφάτης τόνισε ότι «αυτοί που παριστάνουν τους καταγγέλλοντες δεν είναι κατήγοροι αλλά κατηγορούμενοι» λέγοντας ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας έτσι ώστε να μπορέσει να πετύχει τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων».
Ο κ καλαφάτης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την αντιπολίτευση που ασκεί επιθυμεί να καλλιεργήσει κλίμα ανησυχίας στους πολίτες.
Αναφερόμενος στο αφορολόγητο ο βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μειωθεί, ούτε τα επιδόματα θα καταργηθούν. Αντίθετα σε ό,τι αφορά το αφορολόγητο, όπως τονίζει, η κυβέρνηση σχεδιάζει αύξηση κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί και σε ό,τι αφορά τα επιδόματα αύξηση των πόρων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, έτσι ώστε να στηριχθούν ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
«Η Ελλάδα ανακτά την αξιοπιστία της, την εμπιστοσύνη των αγορών, τη χαμένη εθνική αυτοπεποίθηση» τονίζει.
Αναφερόμενος στην έναρξη της ΔΕΘ, ο Σταύρος Καλαφάτης εκφράζει την θέση πως θα πρέπει να ταυτιστεί με την επανάκτηση της εμπιστοσύνης των αγορών και την επανεκκίνηση της οικονομίας. "Με την αφετηρία μιας περιόδου στη διάρκεια της οποίας οι Έλληνες βρίσκουμε τη χαμένη αισιοδοξία μας και ανανεώνουμε τις προσδοκίες μας. Μιας περιόδου στη διάρκεια της οποίας η Ελλάδα μπορεί να επαναβεβαιώσει ότι η οικονομία της ήταν ένα συμπιεσμένο ελατήριο, που απελευθερώνεται και εκτινάσσεται, καταγράφοντας μια θετική αναπτυξιακή έκπληξη σε ολόκληρη την Ευρώπη" όπως λέει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης