Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στον Πειραιά ζήτησε ο Μώραλης

Την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στον Πειραιά ζήτησε ο Μώραλης
Την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων ζήτησε ο δήμαρχος Πειραιά
Την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, μετά τις αρνητικές επιπτώσεις που επιφέρει η συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων, ζήτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε συνάντηση που είχε μαζί του και στο πλαίσιο επαφών του με τους νέους υπουργούς.
«Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία έθεσα στον κύριο υπουργό τις αρνητικές επιπτώσεις που επιφέρει στην πόλη μας η υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων η οποία αγγίζει το 50%, καθώς και η συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων στον Πειραιά», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μώραλης.
Πρόσθεσε, επίσης, ότι στη συνάντηση συζητήθηκε η αντιμετώπιση του παραεμπορίου και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου αυτό το διαχρονικό φαινόμενο να εξαλειφθεί, αλλά και το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.
Ο κ. Μώραλης είπε ότι ο Πειραιάς είναι το μεγάλο λιμάνι της χώρας μας, χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης και είναι ανάγκη να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη και τόνισε ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης του έθεσε άμεσα τα επόμενα βήματα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης