Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μαχητικά συλλαλητήρια συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη ΔΕΘ

Μαχητικά συλλαλητήρια συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη ΔΕΘ
Κινητοποιήσεις των συνδικάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή την 84η ΔΕΘ 
Συλλαλητήρια των συνδικάτων, με συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και με αιτήματα για εργασία με δίκαιους όρους αμοιβής, καλύτερες συνθήκες δουλειάς, καλύτερες συντάξεις, εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα, πραγματοποιούνται με αφορμή τη διεξαγωγής της 84ης Διεθνούς Έκθεσης.
Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ πραγματοποιήθηκε στο άγαλμα του Βενιζέλου, παρουσία της συνδικαλιστικής ηγεσίας τους, με τη συμμετοχή σωματείων από διάφορους κλάδους και χώρους δουλειάς, συνταξιούχους, ανέργους, κ.α.
Ξεχωριστή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, παρουσία του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, βουλευτών του ΚΚΕ, συνδικαλιστών, κ.α.
Προσυγκέντρωση οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, συλλογικοτήτων, κινήσεων πραγματοποιήθηκε στην Καμάρα και κινήθηκε προς το κέντρο, αλλά ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Αγίας Σοφίας, στο ύψος της αστυνομικής δύναμης παραταχθεί που επί της Εγνατίας οδού.
Στο ύψος της ΧΑΝΘ σταμάτησε για λίγο η πορεία του ΠΑΜΕ και συνέχισε λίγο αργότερα, περνώντας από το μπλόκο της αστυνομίας.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης