Ξενογιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση δεν θέλει να δεσμευτεί για εφαρμογή του κανόνα των προλήψεων τα επόμενα χρόνια

Ξενογιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση δεν θέλει να δεσμευτεί για εφαρμογή του κανόνα των προλήψεων τα επόμενα χρόνια
Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα ο Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να μην δεσμευτεί για τον κανόνα 1:1 στις προσλήψεις του δημοσίου, σύμφωνα με την Μ. Ξενογιαννακοπούλου
«Ο κ. Μητσοτάκης, προκειμένου να μην δεσμευτεί για τον κανόνα 1:1 στις προσλήψεις του δημοσίου και ειδικά ως προς τις αναγκαίες προσλήψεις για την Παιδεία, διαστρεβλώνει την πραγματικότητα», δηλώνει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Κατά την ίδια «οι 4500 προσλήψεις στην ειδική αγωγή αφορούν το 2019, και η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει καθυστερήσει να τις ολοκληρώσει.
Οι 10500 προσλήψεις της γενικής εκπαίδευσης αφορούν τα έτη 2020 και 2021, στη βάση του κανόνα 1:1 και του πολυετούς προγραμματισμού προσλήψεων, σύμφωνα με τον προγραμματισμό στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος».
«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει άλλες προτεραιότητες που δεν τις ομολογεί και κυρίως δεν θέλει να δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσει τον κανόνα των προλήψεων τα επόμενα χρόνια», καταλήγει η κ.Ξενογιαννακοπουλου.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS