Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σημαντικά αυξημένη κίνηση κατά την πρώτη μέρα της 84ης ΔΕΘ, σε σχέση με το 2018

tags :
Σημαντικά αυξημένη κίνηση κατά την πρώτη μέρα της 84ης ΔΕΘ, σε σχέση με το 2018
Οι επισκέπτες δεν πτοήθηκαν από την παραδοσιακά δύσκολη πρώτη μέρα της ΔΕΘ
Με σημαντικά αυξημένη κίνηση έναντι του περσινού πρώτου Σαββάτου της διοργάνωσης ξεκίνησε χθες η 84η ΔΕΘ, γεγονός που υπογράμμισε με το... καλημέρα το ενδιαφέρον του κόσμου για την Έκθεση, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας ΔΕΘ-Helexpo AE.
Οι επισκέπτες δεν πτοήθηκαν από την παραδοσιακά δύσκολη πρώτη μέρα της ΔΕΘ και θέλησαν να πάρουν μια γεύση από το πλούσιο περιεχόμενό της.
Την Κυριακή, ήδη από το πρωί, η επισκεψιμότητα ήταν αυξημένη, καθώς με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι Θεσσαλονικείς -και όχι μόνο- σπεύδουν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.  
Η γενική είσοδος στην 84η ΔΕΘ είναι 7 ευρώ, αλλά έχουν προβλεφθεί και μειωμένες τιμές (5 ευρώ) για προσέλευση τις καθημερινές 16.00-18.00 (εκτός Σαββάτου & Κυριακής), για πολύτεκνους-τρίτεκνους και για τα παιδιά (4-10 ετών).
Τα παιδιά έως 4 ετών είναι δωρεάν. Ειδικά για την 84η ΔΕΘ το παιδικό εισιτήριο περιλαμβάνει και είσοδο στο Circo Medrano.
Το οικογενειακό εισιτήριο των τεσσάρων ατόμων είναι 20  ευρώ.
Το εισιτήριο για το Circo Medrano είναι είτε ενιαίο για την 84η ΔΕΘ και το Circo στα 10 ευρώ, είτε ξεχωριστό στο ταμείο του τσίρκου -αφού οι επισκέπτες εισέλθουν στην έκθεση- στα 5 ευρώ.
Η ΔΕΘ διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης