Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φαληρικό Όρμο μέχρι 9 Οκτωβρίου 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φαληρικό Όρμο μέχρι 9 Οκτωβρίου 2019
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Φάληρο λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου
Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, η τροχαία προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2019.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ιωάννου Φιξ , στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή της με την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, κατά το χρονικό διάστημα από 10-09-2019 έως 09-10-2019, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:
Τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου, με κατεύθυνση προς την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος : θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά - συνέχεια προς Λ. Συγγρού - δεξιά Αλικαρνασσού - αριστερά Νικ. Πλαστήρα - αριστερά Λαμψάκου - αριστερά Δοϊράνης - δεξιά Λάμπρου Κατσώνη - Επαμεινώνδα .
Εναλλακτικά : θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά - συνέχεια προς Λ. Συγγρού - δεξιά Ζησιμοπούλου - αριστερά Ιάσωνος - αριστερά Αμφιθέας - Λάμπρου Κατσώνη - Επαμεινώνδα.
Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου : θα παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος - αριστερά Αφροδίτης - αριστερά Εσπέρου - Ιωάννου Φιξ .
Εναλλακτικά : θα παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος - αριστερά Αγ. Αλεξάνδρου - Ιωάννου Φιξ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης