Νέες συνεργασίες με New York College και Madame Coco για την IRA MEDIA

Νέες συνεργασίες με New York College και Madame Coco για την IRA MEDIA
To New York College, πρωταγωνιστεί τα τελευταία 30 χρόνια στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και η Madame Coco έχει φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης ισχυρού δικτύου καταστημάτων αρχικά στην Αθήνα
Την έναρξη συνεργασίας με το New York College, ένα από τα γνωστότερα brands στην ιδιωτική εκπαίδευση, ανακοίνωσε σήμερα η Ira Media.  Η συνεργασία, η οποία ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου, αφορά σε ενέργειες τηλεοπτικής προβολής καθώς και σε ολοκληρωμένο πακέτο προβολής του NYC στο Μουντομπάσκετ 2019 (TV, Radio & Digital).
To New York College, πρωταγωνιστεί τα τελευταία 30 χρόνια στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, έχοντας προσφέρει στην αγορά περισσότερους από 16.500 άριστα κατηρτισμένους πτυχιούχους, ενώ συνεργάζεται με μερικά από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο ανώτατων σπουδών.
Αντίστοιχα η Ira Media γνωστοποίησε τη στρατηγική της συνεργασία με την Madame Coco, μεγάλη πολυεθνική αλυσίδα που ξεκινά να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσα στον Σεπτέμβριο, με μοντέρνα προϊόντα για το σπίτι, όπως λευκά είδη, διακοσμητικά κτλ.
Η Madame Coco έχει φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης ισχυρού δικτύου καταστημάτων αρχικά στην Αθήνα, ξεκινώντας από το Χαλάνδρι και στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα . Η Ira Media έχει αναλάβει τη χάραξη ολοκληρωμένης στρατηγικής επικοινωνίας για την εισαγωγή της Madame Coco στην Ελληνική αγορά.
«Οι νέες συνεργασίες μάς δίνουν ιδιαίτερη χαρά καθώς αποτελούν ένα νέο πεδίο όπου μπορούμε να προσεγγίζουμε τις προκλήσεις ολιστικά, χρησιμοποιώντας σειρά καινοτόμων εργαλείων και αλληλένδετων υπηρεσιών, τόσο για τα παραδοσιακά Μέσα όσο και για το Digital, ώστε να μεγιστοποιήσουμε το RoI του πελάτη», δήλωσε η κυρία Μαρία Θεοδωροπούλου, Client Service Director της Ira Media.

bankingnews.gr

BREAKING NEWS