Συνάντηση Putin - Netanyahu στο Σότσι - Στην ατζέντα η κατάσταση στην Μέση Ανατολή

Συνάντηση Putin - Netanyahu στο Σότσι - Στην ατζέντα η κατάσταση στην Μέση Ανατολή
Ο Ρώσος πρόεδρος V. Putin θα έχει αύριο συνομιλίες με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό B. Netanyahu στο Σότσι
Ο Ρώσος πρόεδρος V. Putin θα έχει αύριο (12/9) συνομιλίες με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό B. Netanyahu στο Σότσι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου D. Pescov.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν ζητήματα περαιτέρω ανάπτυξης της διμερούς συνεργασίας ενώ θα ανταλλάξουν απόψεις για την κατάσταση στην Μέση Ανατολή.
Χθες Τρίτη το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι ο Netanyahu σχεδιάζει να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Σότσι διάρκειας μιας ημέρας στις 12 Σεπτεμβρίου. Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει στο υπουργικό συμβούλιο ότι ενδέχεται εντός της εβδομάδας να επισκεφθεί την Ρωσία για να συναντήσει τον πρόεδρο Putin και να συζητήσει μαζί του το ζήτημα «της συνέχισης του συντονισμού μεταξύ των στρατιωτικών» στο θέμα της Συρίας.
Στις 5 Σεπτεμβρίου ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Y. Usakov είχε ανακοινώσει ότι η επίσκεψη του Netanyahu στην Ρωσία μπορεί να πραγματοποιηθεί «σε πολύ σύντομο διάστημα» και να γίνει πιθανότατα στο Σότσι.
Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ρωσία G. Koen δήλωσε ότι οι Putin και Netanyahu ενδέχεται να συζητήσουν στο Σότσι το ζήτημα της διοργάνωσης μια τριμερούς συνάντησης Ρωσίας, ΗΠΑ και Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS