Τσίπρας: Σημαντικές οι δυνατότητες για την οικονομία παρά τις δυσκολίες στον ορίζοντα

Τσίπρας: Σημαντικές οι δυνατότητες για την οικονομία παρά τις δυσκολίες στον ορίζοντα
Επαφές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με ΓΣΕΒΕΕ και ΚΕΕΕ ενόψει της ομιλίας του στη ΔΕΘ
Την θέση ότι «υπάρχουν δυνατότητες σημαντικές (για την οικονομία) αλλά και δυσκολίες στον ορίζοντα, τις οποίες δεν πρέπει να παραβλέψουμε» διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο πλαίσιο συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς για την προετοιμασία της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14 – 15/9.
«Αρχίζει σιγά-σιγά και διαμορφώνεται μία θετική εικόνα της πορείας της οικονομίας, που με πολύ κόπο καταφέραμε να φέρουμε στην οικονομία.
Ελπίζω η πορεία αυτή να συνεχιστεί διότι - ανεξαρτήτως σε ποια θέση βρίσκεσαι -, όταν έχεις κάνει τόσο κόπο για να πετύχεις κάτι, είναι σαν το δικό σου παιδί και το παιδί θέλεις να πάει καλά.
Νομίζω ότι η δική σας συμβολή σε αυτήν τη φάση - εννοώ του Επιμελητηρίου - είναι πολύ σημαντική.
Πάντα ήταν και στην κρίση και τώρα» είπε ο κ.Τσίπρας.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος επισήμανε ότι «πράγματι η μεγάλη ανησυχία και αγωνία για μας είναι αυτήν τη σταθεροποίηση, την οποία είδαμε να έχει η οικονομία από την προηγούμενη κυβέρνηση και η χώρα, να μπορέσουμε να την κεφαλαιοποιήσουμε τώρα έτσι ώστε να καταφέρουμε επιτέλους αυτό το όραμα της βιώσιμης και διαρκούς ανάπτυξης να γίνουν πραγματικότητα».
Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση και με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS