Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνάντηση Juncker με Johnson τη Δευτέρα (16/9) στο Λουξεμβούργο - Συνεχίζεται το θρίλερ με τo Brexit

Συνάντηση Juncker με Johnson τη Δευτέρα (16/9) στο Λουξεμβούργο - Συνεχίζεται το θρίλερ με τo Brexit
Ο πρόεδρος της Κομισιόν θα συναντήθεί με τον Βρετανό πρωθυπουργό, τη Δευτέρα (16/9/2019)
Γεύμα εργασίας θα έχουν τη Δευτέρα (16/9/2019) ο απερχόμενος πρόεδρος της Κομισιόν, Jean Claude Juncker, και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson, τη στιγμή που το θρίλερ όσον αφορά το Brexit συνεχίζεται.
Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Mina Andreeva, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο.
Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί στο Brexit, με τον Johnson να μην εμφανίζεται πρόθυμος να ικανοποιήσει το αίτημα της πλειοψηφίας των Βρετανών βουλευτών για αναβολή του Brexit.
Ο Johnson έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι δεν πρόκειται ο ίδιος να ζητήσει νέα παράταση από την ΕΕ για το Brexit πέραν της 31ης Οκτωβρίου, ημερομηνία που σύμφωνα με τον ίδιο η Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση πάση θυσία.
Ωστόσο, ο νόμος που ψηφίστηκε από το βρετανικό κοινοβούλιο προβλέπει ότι εάν μέχρι τις 19 Οκτωβρίου δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με την ΕΕ για το Brexit, o Βρετανός πρωθυπουργός θα πρέπει να ζητήσει παράταση του Brexit έως την 31 Ιανουαρίου του 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php:74) in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 755