Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Το Σύστημα Υγείας δεν είναι κάτι θεωρητικό - Θέλουμε και τους συμπολίτες μας δίπλα

Κικίλιας: Το Σύστημα Υγείας δεν είναι κάτι θεωρητικό - Θέλουμε και τους συμπολίτες μας δίπλα
"Θέλουμε και τους συμπολίτες μας δίπλα στο Σύστημα Υγείας", τόνισε ο Β. Κικίλιας
Στην ανάδειξη της σημασίας των πρώτων βοηθειών στην κοινωνία, στόχευε η δράση του υπουργείου Υγείας που έγινε στο Σύνταγμα το Σάββατο 14/9 με επίδειξη πρώτων βοηθειών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών.
Στο Σύνταγμα, στην επίδειξη Πρώτων Βοηθειών βασικής υποστήριξης της ζωής από διασώστες του ΕΚΑΒ, παραβρέθηκε και ο υπουργός Υγείας,  Β. Κικίλιας, ο οποίος τόνισε ότι ο λόγος ύπαρξης του Υπουργείου και του ΕΚΑΒ  είναι να σώζονται ζωές, να ανακουφίζονται ευπαθείς ομάδες, να βελτιώνεται η ζωή των πολιτών.
Ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε πως «είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος τα βασικά των Πρώτων Βοηθειών», προσθέτοντας πως οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν σε ολόκληρη τη χώρα.
«Η επόμενη κίνηση που θα κάνουμε, σε συνεργασία με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και το υπουργείο Παιδείας, είναι να οργανώσουμε τέτοιες δράσεις στα λύκεια όλης της χώρας» είπε ο  υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε πως είναι σίγουρος ότι «το ΕΚΑΒ θα κάνει ό,τι μπορεί, για να αντιμετωπίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα περιστατικά σε όλη τη χώρα».
«Θέλουμε και τους συμπολίτες μας δίπλα στο Σύστημα Υγείας.
Το Σύστημα Υγείας δεν είναι κάτι άυλο και θεωρητικό.
Είναι οι διασώστες μας, οι νοσηλευτές μας, οι γιατροί μας που πασχίζουν καθημερινά. Γιατί η προσπάθεια να σώσεις έστω και μία ανθρώπινη ζωή, είναι κάτι ιερό», κατέληξε ο κ. Κικίλιας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης