Χρηστικά Νέα

Marefind: Δημιούργησε νέα πλατφόρμα δικτύωσης εταιριών και επαγγελματιών στη ναυτιλία

Marefind: Δημιούργησε νέα πλατφόρμα δικτύωσης εταιριών και επαγγελματιών στη ναυτιλία
Η καινοτόμα ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στο χώρο της Ναυτιλίας και του Yachting, θα υποστηρίζει τη εύρεση του κατάλληλου εργαζόμενου και της κατάλληλης θέσης στον κάθε ενδιαφερόμενο
Μια καινοτόμα ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στο χώρο της Ναυτιλίας και του Yachting, δημιούργησε η Marefind International Ltd, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.
Όπως αναφέρει η εταιρεία, η πλατφόρμα Marefind.Com επιτρέπει «την ταυτόχρονη δικτύωση των ναυτικών και επαγγελματιών με τις ναυτιλιακές εταιρείες.
Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την κινητήριο δύναμη του πλοίου και της ναυτιλιακής εταιρείας.
Η εξεύρεση του πλέον κατάλληλου σε ένα κόσμο που καθημερινά μεταβάλλεται και οι ανάγκες αυξάνουν συνεχώς, είναι μία πολύ απαιτητική διαδικασία.
Η πλατφόρμα marefind.com στοχεύει να δημιουργήσει τις ευνοϊκές συνθήκες δικτύωσης αυτών που αναζητούν εργασία στο χώρο την ναυτιλίας και αυτών που επιζητούν να προσλάβουν επαγγελματίες και ναυτικούς, εύκολα, γρήγορα, αυτόνομα και με πλήρη διαφάνεια.
Η Marefind.com δημιουργεί ένα σύγχρονο hub ναυτικών, επαγγελματιών και εταιρειών που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας, απασχόλησης και στελέχωσης στο χώρο της ναυτιλίας».
Συγκεκριμένα, στην πλατφόρμα περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες πλοίων και σκαφών καθώς και όλες οι θέσεις απασχόλησης και τα επαγγέλματα των ναυτιλιακών γραφείων. Οι επιμέρους κατηγορίες της πλατφόρμας είναι:
-Merchant Shipping Vessels : Bulk Carriers, Chemical Carriers, Containers, General Cargo Vessels, LNG Carriers, Ro-Ro Vessels, Tankers, Tug Vessels
- Passenger Ships: Cruise Ships, Ferry Boats
- Yachts: Power Boats, Sail Boats
- Shipping Offices.: Accounting, Bunkers, Chartering, Crewing, Finance, Insurance, Internships, Legal, Marine Surveyor, Operations, Secretary, SnP, Superintendent, Supply, Technical, Trader, etc.
Περισσότερες πληροφορίες: www.marefind.com και info@marefind.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης