Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Πιθανότητες ενίσχυσης του τζίρου λόγω window dressing εντοπίζουν οι αναλυτές – ΕΛΠΕ και αποτελέσματα στο επίκεντρο

tags :
XA: Πιθανότητες ενίσχυσης του τζίρου λόγω window dressing εντοπίζουν οι αναλυτές – ΕΛΠΕ και αποτελέσματα στο επίκεντρο
Επιλεκτικές τοποθετήσεις σε εταιρείες που δημοσιεύουν καλά αποτελέσματα έχουν παρατηρηθεί στις τελευταίες συνεδριάσεις και αναμένεται διατήρηση της τάσης και σήμερα
Κινήσεις ωραιοποίησης λόγω τέλους εννεαμήνου περιμένουν οι αναλυτές στις συνεδριάσεις που απομένουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και δεν αποκλείουν αύξηση του ημερήσιου όγκου συναλλαγών.
Τεχνικά η αγορά δείχνει αδυναμία να ξεπεράσει κρίσιμες αντιστάσεις και να κινηθεί προς νέα υψηλά, συνεχίζοντας τη συσσώρευση πέριξ της περιοχής 850-875 μονάδων.
Το ενδιαφέρον των επενδυτών παραμένει στραμμένο στα αποτελέσματα εξαμήνου με τη διορία δημοσίευσης να εκπνέει στο τέλος του μήνα.
Επίσης στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν τα ΕΛΠΕ καθώς σήμερα πιθανότατα θα ανοίξει το βιβλίο για το ομόλογο των 500 εκατ. ευρώ.

Euroxx
Περιμένουμε κάποιες κινήσεις (window dressing) καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος εννεαμήνου με αύξηση του όγκου συναλλαγών.

Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να κρατήσει το momentum της ενάντια στις συνεχιζόμενες γεωπολιτικές ανησυχίες.

Beta
Συσσώρευση με χαμηλό όγκο συναλλαγών περιμένουμε στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης