Πολιτική

Λοβέρδος για Προανακριτική Παπαγγελόπουλου: Υπάρχει ζήτημα παραδικαστικού κυκλώματος

Λοβέρδος για Προανακριτική Παπαγγελόπουλου: Υπάρχει ζήτημα παραδικαστικού κυκλώματος
Ο κ. Λοβέρδος σχολίασε ότι η προανακριτική κατά του κ. Παπαγγελόπουλου θα εξετάσει την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος με κορυφή στην Δικαιοσύνη
Για ζήτημα παραδικαστικού κυκλώματος έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στην Προανακριτική κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
«Υπάρχει ζήτημα παραδικαστικού κυκλώματος.
Αυτό θα ερευνηθεί, η ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος.
Δεν εξετάζει σκάνδαλο Novartis η Προανακριτική.
Θα εξετάσει την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος με κορυφή στην Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.
Και συνέχισε: «Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι όταν εγώ έκανα μήνυση στους τρεις εισαγγελείς- την κα. Τουλουπάκη και τους συνεργάτες της- είπα στην κατάθεση μου ότι στρέφομαι εναντίον των τριών και παρ’ ό,τι ήμουν βέβαιος από τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου, από την στάση του ότι πολιτικά αυτό το επικροτούσε και παρωθούσε τις συγκεκριμένες ενέργειες και ίσως ήταν κι από πίσω ποτέ δεν περνούσε από το μυαλό μου η μήνυση μου να στραφεί και εναντίον του».
Όπως εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, στράφηκε εναντίον του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου «από τη στιγμή που δύο εισαγγελείς είπαν με πολύ συγκεκριμένα λόγια τον τρόπο που παρενέβαινε και επειδή η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είχε εξετάσει και την κα. Τσατάνη με τους ίδιους ακριβώς ισχυρισμούς για άλλο θέμα φαίνεται ότι εκεί υπάρχει παραδικαστικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης