Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπόθεση Novartis: Αίτηση εξαίρεσης της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη υπέβαλε ο Λοβέρδος

Υπόθεση Novartis: Αίτηση εξαίρεσης της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη υπέβαλε ο Λοβέρδος
Ο κ.Λοβέρδος υποστηρίζει ότι η κα.Τουλουπάκη είναι συμμέτοχος στα αδικήματα που αποδίδονται στον Δ. Παπαγγελόπουλο
Αίτηση εξαίρεσης της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη από την υπόθεση της Novartis, υπέβαλε χθες Τετάρτη 2/10 στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών  ο βουλευτής και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κ.Λοβέρδος κοινοποίησε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα την αίτηση εξαίρεσης, προσδίδοντας της παράλληλα και τον χαρακτήρα «αναφοράς», καταθέτοντας και νέα στοιχεία-έγγραφα σχετικά με την υπόθεση της Novartis.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στους λόγους εξαίρεσης της Ελένης Τουλουπάκη, ο κ. Λοβέρδος υποστηρίζει, μεταξύ των άλλων, ότι είναι συμμέτοχος στα αδικήματα που αποδίδονται στον  πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Παράλληλα ο κ.Λοβέρδος φέρεται να προσκόμισε στοιχεία, τα οποία αφορούν, μεταξύ των άλλων, ανταλλαγή εγγράφων με την Αμερικανίδα εισαγγελέα που χειριζόταν την υπόθεση της Novartis, σε σχέση με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό μέσω των στοιχείων της δικογραφίας, είχε την κωδική ονομασία «Γιάννης Αναστασίου».
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ έχει ήδη καταθέσει στον Άρειο Πάγο στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis, ενώ στο παρελθόν έχει ευθέως κατονομάσει τον Δημ. Παπαγγελόπουλο ως τον αποκαλούμενο «Ρασπούτιν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης