Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η ΝΝ ΗΕLLAS χορηγός της ομάδας ΜDA Runner στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό

tags :
Η ΝΝ ΗΕLLAS χορηγός της ομάδας ΜDA Runner στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό
Το να είσαι δίπλα σε αυτούς που σε χρειάζονται, έχει σημασία 
H NN Ηellas στηρίζει έμπρακτα το ΜDA Eλλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις και τρέχει για καλό σκοπό μαζί με την ομάδα ΜDA Runner, στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της ΝΝ Ηellas θα συνοδεύσουν μέλη του ΜDA Ελλάς με τα ειδικά αμαξίδια στη διαδρομή των 10 χλμ. και 5 χλμ., το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου η συνάντηση γνωριμίας των εθελοντών της ΝΝ Ηellas και της ομάδας ΜDA Runner, που θα αγωνιστούν μαζί, με στόχο τη συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων για τη δημιουργία της πρώτης Ειδικής Μονάδας Nευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων στην Αθήνα.
Οι συμμετέχοντες γνωρίστηκαν από κοντά και συνομίλησαν σε ένα εγκάρδιο κλίμα, παρουσία της κας. Μαριάννας Πολιτοπούλου, Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της NN Hellas και της κας Βάνας Λαβίδα, Προέδρου του ΜDA Eλλάς.
Η ΝΝ Hellas, στέκεται δίπλα στο έργο του MDA Ελλάς για ισότιμη ένταξη των μελών του στην Ελληνική κοινωνία, με γνώμονα τις αξίες της εταιρίας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» και το όραμά της για ένα καλύτερο μέλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης