Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Κομανέντσι ο Μητσοτάκης – Δεν είχαμε ποτέ σχέδιο για δραχμή – Λέει ψέματα ο Στουρνάρας

Σκουρλέτης: Κομανέντσι ο Μητσοτάκης – Δεν είχαμε ποτέ σχέδιο για δραχμή – Λέει ψέματα ο Στουρνάρας
Το πρώτο εξάμηνο του 2015 τα βάλαμε με τα θηρία υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις «κωλοτούμπες» που έχει κάνει σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, όπως η Συμφωνία των Πρεσπών και η μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος έκανε λόγο για «κυβέρνηση Κομανέντσι».
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Σκουρλέτης απέρριψε τους ισχυρισμούς του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα ότι η κυβέρνηση είχε υποβάλλει αίτημα στη Ρωσία να τυπώσει δραχμές.
«Δεν είχαμε ποτέ σχέδιο για δραχμή.
Ο Στουρνάρας λέει ψέματα.
Ο Σόιμπλε είχε σχέδιο για Grexit» είπε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος κατηγόρησε τον κ.Στουρνάρα ότι έχει πει πολλά ψέματα και ότι στόχος του είναι να παίζει πολιτικό ρόλο.
Ερωτηθείς για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έτοιμος να κυβερνήσει το 2015, ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε ότι «ήμασταν νέοι και άπειροι αλλά εκ του αποτελέσματος αποδείξαμε πώς κάναμε αυτά που έπρεπε για τη χώρα», επισημαίνοντας πως το πρώτο εξάμηνο του 2015 «τα βάλαμε με τα θηρία».
Παράλληλα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε την επιλογή του κόμματος του να συγκυβερνήσει με τον Π. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.
«Τι ήταν ο κ. Καμμένος κανένας χρυσαυγίτης και δεν έπρεπε να συνεργαστούμε» διερωτήθηκε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος αναφερόμενος στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης έκανε λόγο για «νομοσχέδιο – κουρελού», του οποίου όπως είπε, «κάθε άρθρο είναι και ένα ανεξόφλητο γραμμάτιο»
Κληθείς να σχολιάσει τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε πως «η πιο αποτελεσματική εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς τυμπανοκρουσίες γιατί ορισμένα θέματα δεν είναι μόνο για τηλεθέαση».
«Το ζήτημα των ναρκωτικών, δεν αφορά μόνο τα Εξάρχεια και την ΑΣΟΕΕ, αλλά και «καλύτερες» περιοχές.
Όταν υπάρχει αυτό το πρόβλημα δεν πας να κλείσεις το ΚΕΘΕΑ» υπογράμμισε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος σε ερώτηση για το εάν ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ ο χώρος του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της διεύρυνσης που επιχειρεί, τόνισε ότι «έχουμε καταφέρει να εκφράσουμε ευρύτερο τόξο αριστερών προοδευτικών δυνάμεων».
«Ποιανού ΠΑΣΟΚ να μας ενδιαφέρει;
Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ.
Δεν θέλουμε ένα κόμμα χειροκροτητών, τα μέλη μας θα έχουν ενεργό ρόλο» είπε ο κ.Σκουρλέτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης