Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Δεύτερος διαγωνισμός πωλήσεων από την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ

tags :
Δεύτερος διαγωνισμός πωλήσεων από την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ
Με τον Διαγωνισμό Πωλήσεων, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ επιβραβεύει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους συνεργάτες της
Ένα συναρπαστικό τριήμερο στη Ρώμη, από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου, ήταν το μεγάλο έπαθλο για τους νικητές του 2ου Διαγωνισμού Πωλήσεων του Δικτύου ασφαλιστών της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ.
Θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για τις διακρίσεις και τις επιτυχίες τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και να αναγνωρίσει τις προσπάθειες και το έργο τους, η εταιρεία οργάνωσε μια απόδραση με ιταλικό χαρακτήρα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά της Αιώνιας Πόλης.
Με τον Διαγωνισμό Πωλήσεων, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ επιβραβεύει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους συνεργάτες της, επισημαίνοντας ότι ο ρόλος τους έχει ιδιαίτερη σημασία για την πορεία και την ανάπτυξή της. Τιμώντας τους για όσα καταφέρνουν καθημερινά, τους ταξίδεψε σε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς παγκοσμίως, ενισχύοντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Για την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, το δίκτυο συνεργατών της έχει πρωταγωνιστική θέση στην αποστολή της να προσφέρει εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε πελάτη της. Μέσω του Διαγωνισμού Πωλήσεων, η εταιρεία ισχυροποιεί τη σχέση εμπιστοσύνης με το δίκτυο συνεργατών της και ταυτόχρονα δημιουργεί περαιτέρω σημεία επαφής μαζί τους.
Ο Νίκος Κάρκουλας, Σύμβουλος Διοίκησης Ανάπτυξης Δικτύων, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα φετινά αποτελέσματα του Διαγωνισμού Πωλήσεων που εξελίσσεται πλέον σε θεσμό για την εταιρεία μας. Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό να χτίζουμε διαρκώς τη σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας και να τους δίνουμε κίνητρα να συνεχίζουν να συμβάλλουν έμπρακτα στην θετική πορεία μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά όλους τους συνεργάτες μας και να καλέσουμε στον επόμενο διαγωνισμό το 2020, με πολλές εκπλήξεις για κάθε έναν που θα καταφέρει να διακριθεί».
Η Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α., αναφέρθηκε στη θετική πορεία της εταιρείας: «Στην ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ είμαστε προσηλωμένοι στην απόφασή μας να αναπτύσσουμε τα δίκτυά μας, προσθέτοντας αξία στη δουλειά τους, αλλά και στους πελάτες. Σταθερά υλοποιούμε ενέργειες σε αυτή την κατεύθυνση, συνεχίζοντας να αποτελούμε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες διαμεσολάβησης στη χώρα. Επιβραβεύουμε την αξία της ομαδικής δουλειάς και δημιουργούμε αληθινές, αμοιβαίες σχέσεις με τους συνεργάτες μας. Για εμάς, ο ρόλος τους είναι εξαιρετικά σημαντικός για την εξέλιξη και την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης