Τελευταία Νέα
Διεθνή

Corriere della Sera: Φόβοι για τη ζωή πρώην πράκτορα της CIA που επέστρεψε στις ΗΠΑ εκφράζει η Ιταλία

Corriere della Sera: Φόβοι για τη ζωή πρώην πράκτορα της CIA που επέστρεψε στις ΗΠΑ εκφράζει η Ιταλία
H Sabrina de Sousa είχε καταδικαστεί στην Ιταλία για την απαγωγή από τη CIA Αιγύπτιου κληρικού  
Φόβοι για την ασφάλεια της πρώην αμερικανίδας κατασκόπου της CIA Sabrina de Sousa, που απαλλάχτηκε από την Ιταλία για τη συμμετοχή της στην απαγωγή στο Μιλάνο υπόπτου για τρομοκρατία, εκφράζουν οι Ιταλικές Αρχές καθώς η de Sousa ταξίδεψε στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την ιταλική Corriere della Sera, η Sabrina de Sousa είναι ένας από τους 26 ανθρώπους που καταδικάστηκαν στην Ιταλία για την απαγωγή του Αιγύπτιου κληρικού Hassan Mustafa Osama Nasr το 2003, με την τετραετή ποινή της να έχει μετατραπεί σε κοινωνική εργασία μετά από απόφαση του Ιταλού προέδρου.
Η De Sousa είχε την υποχρέωση να παραμείνει στην Ιταλία για ένα ακόμη χρόνο ωστόσο επέλεξε να εγκαταλείψει τη χώρα μετά την επίσκεψη στη Ρώμη τον Οκτώβριο του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Mike Pompeo και της διευθύντριας της CIA, Gina Haspel.
«Ήμουν τρομαγμένη από τις συνέπειες που θα μπορούσα να αντιμετωπίσω» δήλωσε η Αμερικανίδα πρώην πράκτορας, πορτογαλικής καταγωγής στην ιταλική εφημερίδα ενώ μετά την εξαφάνιση της εκφράζονται φόβοι για τη ζωή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης