Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιστολή Γεροβασίλη σε Τασούλα για τη διακοπή μετάδοσης των εργασιών της Ολομέλειας από το Κανάλι της Βουλής

Επιστολή Γεροβασίλη σε Τασούλα για τη διακοπή μετάδοσης των εργασιών της Ολομέλειας από το Κανάλι της Βουλής
Επιστολή της γραμματέως της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, απέστειλε σήμερα Παρασκευή 1/11 επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη διακοπή από το κανάλι της Βουλής, της μετάδοσης των εργασιών κοινοβουλευτικού ελέγχου της Ολομέλειας, για να μεταδοθεί κομματική εκδήλωση.
Ακολουθεί η επιστολή.
«Αξιότιμε, κ. Πρόεδρε,
Μας ενημερώσατε στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για την προσπάθειά σας να αναβαθμίσετε το Κανάλι της Βουλής και να δίνει πρωτογενώς την εικόνα από τις ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων.
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σημαίνει την διακοπή της μετάδοσης της Ολομέλειας της Βουλής. Αυτό συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 14:55 όπου διεκόπη από το Κανάλι της Βουλής η ζωντανή μετάδοση των εργασιών κοινοβουλευτικού ελέγχου της Ολομέλειας για να μεταδοθεί κομματική εκδήλωση.
Η κύρια αποστολή όμως του Καναλιού της Βουλής είναι η μετάδοση των εργασιών της Ολομέλειας και των Επιτροπών της. Για αυτό η απευθείας μετάδοση των εργασιών της Ολομέλειας δεν μπορεί να διακόπτεται για να μεταδίδονται κομματικές εκδηλώσεις. Αυτές μπορούν να μεταδίδονται αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της Ολομέλειας ώστε να μην διακόπτεται η απευθείας μετάδοση των εργασιών της Ολομέλειας. Με αυτόν τον τρόπο η αναβάθμιση του Καναλιού της Βουλής μπορεί να γίνει χωρίς υποβάθμιση του ρόλου του Κοινοβουλίου.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης