Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πιερρακάκης: Ανήκουμε σε αυτούς που συντάσσονται με το αίτημα η Ελλάδα να αλλάξει αιώνα

Πιερρακάκης: Ανήκουμε σε αυτούς που συντάσσονται με το αίτημα η Ελλάδα να αλλάξει αιώνα
«Πιστεύω στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενώσει τους Έλληνες»,δηλώνει ο Κυρ. Πιερρακάκης
Συντασσόμαστε «με το αίτημα η Ελλάδα να αλλάξει αιώνα και να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει τόσο σε διεθνές όσο και σε περιφερειακό επίπεδο», τονίζει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυρ. Πιερρακάκης, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
Όπως αναφέρει, «αυτή τη στιγμή βιώνουμε μια νέα διαχωριστική γραμμή» μεταξύ εκείνων που «εμμένουν στο παλαιό πολιτικό λεξιλόγιο και σε παραδοσιακές λύσεις και συνθήματα της δεκαετίας του ΄80 και του ΄90» και εκείνων που «ενίοτε και με ετερόκλητες καταγωγές, αθροιστικά συντάσσονται με το αίτημα η Ελλάδα να αλλάξει αιώνα και να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει τόσο σε διεθνές όσο και σε περιφερειακό επίπεδο».
«Είναι απολύτως καθαρό πως εμείς ανήκουμε στη δεύτερη και όχι στην πρώτη κατηγορία», συμπληρώνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.
Ακόμη, ο κ. Πιερρακάκης σημειώνει ότι το σχέδιο νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα» ενσωματώνει τις «πιο σύγχρονες αντιλήψεις και εξελίξεις τόσο σε περιβαλλοντικά θέματα, όσο και σε εργασιακά».
Υπογραμμίζει ότι όσα ψηφίζει η κυβέρνηση αποτελούν προεκλογικές δεσμεύσεις τής ΝΔ.
Κατά τον ίδιο, η κυβέρνηση «έχει αποδείξει τη διάθεση για ευρείες, ακόμα και ευρύτατες πλειοψηφίες, όχι όμως σε βάρος των αρχών και των θέσεων για τις οποίες μας ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες».
Κληθείς τέλος να μιλήσει για τη συμμετοχή «όντας στέλεχος προερχόμενο από την Κεντροαριστερά» σε μια κυβέρνηση της ΝΔ, απαντά πως πιστεύει «στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενώσει τους Έλληνες και η συνεργασία μου με όλους ανεξαιρέτως τους υπουργούς είναι άριστη».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης