Από τις γελοιότητες των κοριτσιών στην παρέλαση, στις Kardashian από την Αρμενία και από τις γελοιότητες Γιαννούλη… στο μεταναστευτικό

Από τις γελοιότητες των κοριτσιών στην παρέλαση, στις Kardashian από την Αρμενία και από τις γελοιότητες Γιαννούλη… στο μεταναστευτικό
Ο έλληνας συμπάσχει στο πρόβλημα αλλά πλέον οι λαθρομετανάστες δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες αλλά είναι οικονομικοί μετανάστες ή απλά εκμεταλλεύονται την χαλαρότητα των συνόρων να έρθουν στην Ευρώπη μέσα της Ελλάδος.
Το έσχατο διάστημα η επικαιρότητα μεταξύ άλλων εστίασε σε δύο ομολογουμένως ενδιαφέροντα γεγονότα.
Την αντίδραση ορισμένων κοριτσιών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου όπου με ένα αντισυμβατικό τρόπο γελοιοποίησαν την ιστορία και μαζί γελοιοποιήθηκαν και οι ίδιες και εσχάτως τις ανοησίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννούλη ο οποίος έκανε λόγο για ποινικά κολάσιμο σαδισμό να ψήνεις χοιρινές μπριζόλες δίπλα από καταυλισμούς μεταναστών.
Και ενώ στην Ελλάδα την χώρα με την πλουσιότερη ιστορία αντί να δίνουμε αγώνες για να διατηρήσουμε την εθνική και συλλογική μνήμη, ορισμένοι προσπαθούν να γελοιοποιήσον – διακωμωδήσουν ορισμένες μορφές συλλογικής και εθνικής μνήμης… όπως τα κορίτσια στην παρέλαση… στις ΗΠΑ οι αδερφές Kardashian έδωσαν ένα πολύ σημαντικό αγώνα.
Οι αδερφές Kardashian οι οποίες βρίσκονται καθημερινά πλέον στα πρωτοσέλιδα του αμερικανού τύπου λόγω της κοσμικής τους ζωής αλλά και άλλων δραστηριοτήτων… δεν ξέχασαν την αρμένικη καταγωγή τους.
Πρόσφατα οι ΗΠΑ αναγνώρισαν την γενοκτονία των Αρμενίων και όσο και αν σας φανεί παράξενο, οι αδερφές Kardashian που έχουν μεγάλη επιρροή στις ΗΠΑ έδρασαν μεθοδικά ώστε το αμερικανικό κράτος να αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων.
Θα μπορούσαν οι αδερφές Kardashian να μην ασχοληθούν, να ξεχάσουν την καταγωγή τους, να ξεχάσουν την ιστορία τους και να συνεχίσουν να ζουν μέσα στην καλοπέραση και τον πλούτο αδιαφορώντας για ορισμένες αξίες όπως οι ρίζες καταγωγής.
Εάν ακολουθούσαν το παράδειγμα των κοριτσιών στην παρέλαση στην Ελλάδα, θα αδιαφορούσαν για την ιστορία που τους δίδαξε ο πατέρας τους, για την Αρμενία.
Όμως δεν εγκατέλειψαν την εθνική τους μνήμη, την καταγωγή τους και κάνοντας χρήση της μεγάλης αναγνώρισης που απολαμβάνουν στις ΗΠΑ κατάφεραν να δημιουργήσουν ρεύμα υπέρ των αρμενίων.
Οι Kardashian λοιπόν έδωσαν το καλό παράδειγμα και τίμησαν την πατρίδα και την καταγωγή τους.
Οι νεαρές ελληνίδες απερίσκεπτα και ανόητα διακωμώδησαν την ελληνική ιστορία.
Δίνοντας αγώνα για την πατρίδα έχεις αποτελέσματα, χλευάζοντας την πατρίδα απλά ατιμάζεις την ιστορία σου.
Οι νεαρές ελληνικές απλά έκαναν μια ανοησία που ωστόσο προκάλεσε το θυμικό του έλληνα.
Κανείς δεν αποδέχεται τέτοιες πρακτικές.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννούλης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι ποινικά κολάσιμος σαδισμός να ψήνεις χοιρινές μπριζόλες πλησίον των καταυλισμών μεταναστών επειδή είναι μουσουλμάνοι και δεν τρώνε το χοιρινό.
Ο Γιαννούλης αντί να ασχολείται με τις μπριζόλες ας απαντήσει για το κόμμα του άφησε ανεξέλεγκτο το Αιγαίο και οι λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει σχεδόν όλη την Ελλάδα.
Το μεταναστευτικό αποτελεί μεγάλη δοκιμασία για την Ελλάδα γιατί ξεκάθαρα η Τουρκία χρησιμοποιεί τους λαθρομετανάστες για να ασκήσει πίεση στην Ελλάδα για το φυσικό αέριο και τις ΑΟΖ και την Ευρώπη.
Οι λαθρομετανάστες αποτελούν μεγάλη πηγή και η χώρα πρέπει να λάβει πλέον μέτρα.
Να συλλαμβάνει και να επιστρέφει στην Τουρκία ή από όπου έρχονται τους λαθρομετανάστες.
Λόγω των συνεχιζόμενα αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών θα ξεσπάσει κοινωνική θύελλα.
Ο έλληνας συμπάσχει στο πρόβλημα αλλά πλέον οι λαθρομετανάστες δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες αλλά είναι οικονομικοί μετανάστες ή απλά εκμεταλλεύονται την χαλαρότητα των συνόρων να έρθουν στην Ευρώπη μέσα της Ελλάδος.
Όλως τυχαίως βάρκες βουλιάζουν, άνθρωποι βρίσκονται στην θάλασσα, χάνουν τα χαρτιά τους ή τις ταυτότητες τους αλλά τα κινητά τους τηλέφωνα όλα τελευταία τεχνολογία κατά μια σύμπτωση όλοι διαθέτουν…
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα εάν δεν κλείσει τα σύνορα δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες 
Αντί ο Γιαννούλης να μιλάει για τα θέματα αυτά ασχολείται με τις χοιρινές μπριζόλες.
Η αριστερά δεν προσφέρει σωστές υπηρεσίες στον τόπο όταν επιλέγει να ασκεί κριτική ή να διατυπώνει άποψη για τέτοια ζητήματα.
Και στο κάτω κάτω της γραφής όποιος λαθρομετανάστης αισθάνεται ότι προσβάλλεται ας επιστρέψει στην πατρίδα του.
Η θρησκεία του Ισλάμ και οι αιρέσεις της είναι αναχρονιστική έως και προσβλητική για τον δυτικό πολιτισμό αλλά ο δυτικός πολιτισμός δέχεται οι μουσουλμάνοι να εκφράζουν την θρησκευτική τους λατρεία.
Οπότε ο Γιαννούλης αντί να μιλάει για τις μπριζόλες ας ασχοληθεί με το σοβαρό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

www.bankignews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS