Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης για προανακριτική: Πιστεύω ότι και την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της Βουλής θα βρει μια χρυσή τομή

Φίλης για προανακριτική: Πιστεύω ότι και την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της Βουλής θα βρει μια χρυσή τομή
Δεν θέλουμε να παίξουμε αντιπολιτευτικό παιχνίδι για το θέμα των προσφύγων είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση πως έστω και την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας θα βρει την χρυσή τομή σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει με την εξαίρεση των Δ. Τζανακόπουλου και Π. Πολάκη από την προανακριτική για την υπόθεση της Novartis διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης.
«Δεν είναι θέμα πείσματος.
Ακόμη και την τελευταία στιγμή πιστεύω ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα βρει μια λύση, μια χρυσή τομή» είπε ο κ.Φίλης ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής.
Ερωτηθείς για το θέμα σχετικά με το προσφυγικό και τις αντιδράσεις ανά την Ελλάδα ο κ.Φίλης είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει αντιπολιτευτικά παιχνίδια με το εν λόγω ζήτημα.
«Είναι ακατανόητες οι αντιδράσεις, όχι γιατί δεν είναι λογικό κάποιοι άνθρωποι να φοβούνται ή να μην έχουν καλή ενημέρωση.
Τα καταλαβαίνω αυτά.
Αλλά γιατί είναι υποκινούμενες από πολιτικά στελέχη, τα οποία στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εξελέγησαν στην τοπική αυτοδιοίκηση με την ομπρέλα της ΝΔ» είπε ο κ.Φίλης, ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έσπειρε ανέμους και τώρα ως κυβέρνηση θερίζει θύελλες
«Πρέπει να βοηθήσουμε να κατανοηθεί από τους πολίτες ότι δεν κινδυνεύουν από μερικούς ανθρώπους, οικογένειες που έρχονται δυστυχισμένοι στη χώρα μας.
Δεν κινδυνεύουν αρκεί να υπάρχει βεβαίως η κατάλληλη υποδομή» είπε ο κ.Φίλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης