Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η αστυνομία να δρα με στοχευμένες συλλήψεις, όχι με γενικευμένη τρομοκράτηση

Γεροβασίλη: Η αστυνομία να δρα με στοχευμένες συλλήψεις, όχι με γενικευμένη τρομοκράτηση
Δεν έπρεπε να επέμβει η αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι αστυνομία πρέπει να δρα με στοχευμένες συλλήψεις και όχι με γενικευμένη τρομοκράτηση διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία τόνισε ότι δεν έπρεπε να επέμβει η αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ.
Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η κα.Γεροβασίλη χαρακτήρισε αστείες τις κατηγορίες της ΝΔ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με παραβατικές συμπεριφορές.
«Η δύσκολη άσκηση διασφάλισης των δικαιωμάτων των πολιτών και της ασφάλειας των πολιτών είναι σύνθετο ζήτημα για να αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο.
Η χρήση βίας από την αστυνομία που είναι κατασταλτικός μηχανισμός πρέπει να γίνεται για να εξυπηρετηθεί ο επιδιωκόμενος σκοπός, που είναι αυτή η δύσκολη άσκηση ισορροπίας.
Η αστυνομία πρέπει να δρα με στοχευμένες συλλήψεις και όχι με γενικευμένη τρομοκράτηση.
Αυτή την άσκηση ισορροπίας δεν μπορείς να την πετύχεις με εντολές για καταστολή μιας κινητοποίησης» είπε η κα.Γεροβασίλη, επισημαίνοντας πως δεν έπρεπε να επέμβει η αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ.
«Η αστυνομία μπήκε και βρήκε άδεια μπουκάλια, δεν βρήκαν τίποτα από παρεμπόριο.
Η ΑΣΟΕΕ έκλεισε με απόφαση των πρυτανικών αρχών για μία εβδομάδα και 200 φοιτητές πήγαν να διεκδικήσουν το ανοιχτό πανεπιστήμιο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έπρεπε να επέμβει η αστυνομία.
Δεν γίνεται να λέμε συλλήβδην κέντρα ανομίας τα πανεπιστήμια και συλλήβδην μπαχαλάκηδες του φοιτητές» είπε η κα.Γεροβασίλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης