Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΑΧΑ: Ταξίδι στο Ντουμπρόβνικ για τη Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη

tags :
ΑΧΑ: Ταξίδι στο Ντουμπρόβνικ για τη Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη
4 ημέρες  στο Ντουμπρόβνικ, το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς για συνεργάτες της ΑΧΑ από τη Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη
Η δυναμική πορεία των νικητών τριμήνου της Διεύθυνσης του Τάσου Παυλίδη, τους οδήγησε σε ένα ξεχωριστό ταξίδι  στο Ντουμπρόβνικ - στη Δαλματία της Κροατίας.
Τέλος Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες έφτασαν στον προορισμό τους, όπου είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις πανέμορφες Δαλματικές Ακτές μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων.
Περιηγήσεις στους γραφικούς δρόμους της πόλης του Ντουμπρόβνικ και επισκέψεις σε εμβληματικά αξιοθέατα της περιοχής ήταν μόνο η αρχή.
Οι ταξιδιώτες πραγματοποιήσαν δύο ημερήσιες εκδρομές.
Η πρώτη είχε προορισμό το Μόσταρ της Βοσνίας και, συγκεκριμένα, τις όχθες του ποταμού Νερέτβα.
Εκεί, είδαν από κοντά τους περίφημους καταρράκτες Kravice, ένα τοπίο με απαράμιλλη ομορφιά και υπέροχη βλάστηση.
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εκδρομής, επισκέφθηκαν την υπέροχη πόλη του Κότορ στο Μαυροβούνιο, διασχίζοντας την κοιλάδα Κανάβλε και το μοναδικό Μεσογειακό φιόρδ του κόλπου του Κότορ .   
Οι «νικητές του τριμήνου» της  Διεύθυνσης του κ. Παυλίδη ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο, με την υπόσχεση να επαναλάβουν την παραγωγική επιτυχία της χρονιάς που πέρασε και για το 2019.
Με τους πετυχημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές συνταξίδεψαν ο Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου της ΑΧΑ Ελλάδας, κ. Βασίλης Αντύπας και οι Επιθεωρητές Αποκλειστικού Δικτύου της Διεύθυνσης Πωλήσεων, κ.κ. Στάθης Γκίτικας και Γιάννης Γεωργίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης