Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέδειξε το ενδιαφέρον της για τη μεσαία τάξη

Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέδειξε το ενδιαφέρον της για τη μεσαία τάξη
Οι πολίτες μας εμπιστεύονται, διαπιστώνουν ότι υπάρχει απόλυτη αντιστοιχία προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι σε αντίθεση με την προηγούμενη κυβέρνηση, που - όπως παραδέχθηκε ο κ. Τσακαλώτος - διέλυσε την μεσαία τάξη, η σημερινή, από την αρχή της θητείας της απέδειξε εμπράκτως το ενδιαφέρον της γι' αυτήν διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Λαζαρίδης παρέθεσε μια σειρά μέτρων όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 22% μεσοσταθμιστικά, η βελτίωση των 120 δόσεων, η μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή από 22% στο 9%, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και η αναστολή του ΦΠΑ στην οικοδομή για τρία χρόνια.
Σχολιάζοντας την τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε ότι «και αυτή η δημοσκόπηση αποτυπώνει αυτό που εισπράττω και στην εκλογική μου περιφέρεια, την Καβάλα, ότι οι πολίτες εμπιστεύονται την κυβέρνηση, διαπιστώνοντας ότι υπάρχει απόλυτη αντιστοιχία προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων».
«Αυτό μας γεμίζει μεγάλη ευθύνη για τη συνέχεια, δεν πανηγυρίζουμε, σηκώνουμε τα μανίκια και προχωράμε» είπε ο κ.Λαζαρίδης, υποστηρίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αμηχανία και με εσωτερικά προβλήματα» και ότι «οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πλέον τον κ. Τσίπρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης