Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: Επιβράβευση στο Παραγωγικό Δίκτυο με ταξίδι στη Λισαβόνα

Εθνική Ασφαλιστική: Επιβράβευση στο Παραγωγικό Δίκτυο με ταξίδι στη Λισαβόνα
Κατά τον χαιρετισμό του, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής επαναβεβαίωσε τη στήριξη της εταιρείας προς το πρακτορειακό της δίκτυο
Στην πανέμορφη Λισαβόνα πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019 το ταξίδι επιβράβευσης του Πρακτορειακού Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή 65 συνεργατών και στελεχών της Εταιρείας.
Την επίλεκτη ομάδα του Πρακτορειακού Δικτύου, συνόδευσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, οι Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές, κ.κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος και Γιώργος Μακρής, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μιχάλης Τάτσης και η Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας, κυρία Μαρία Κόρακα.
Κατά την άφιξη τους, οι συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πανοραμική ξενάγηση στη νοσταλγική πορτογαλική πρωτεύουσα και να γευτούν τα περίφημα τάπας στο Espelho d’ Água, θαυμάζοντας παράλληλα την όμορφη θέα στο πάρκο της πόλης.
Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, η ομάδα της Εταιρείας επισκέφθηκε τη μοναδική πόλη Σίντρα, με τη θερινή κατοικία των βασιλέων, τα παραμυθένια παλάτια και την ρομαντική αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα, όπως και το φημισμένο ψαροχώρι Κασκάις.
Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, ήταν ημέρα εξερεύνησης της Λισαβόνας με τις υπέροχες γραφικές γειτονιές της, το επιβλητικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το λιμάνι Belen, ενώ το βράδυ πραγματοποιήθηκε το εντυπωσιακό gala της Εθνικής Ασφαλιστικής για όλους τους συνεργάτες..
Στο πλαίσιο του gala dinner, το οποίο διοργανώθηκε στο Casa Museu Medeiros e Aleida βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους οι κ.κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και Γιάννης Τσάπαλος, καθώς το 2018 κατέκτησαν την πρώτη θέση σε επίπεδο παραγωγής στον κλάδο Ζωής στο Μεσιτικό Γραφείο «MΕGΑ ΙΝSURΑΝCΕ ΒRΟΚΕRS S.Α» και στο Πρακτορείο «Τσάπαλος Ασφάλειες ΙΚΕ», αντίστοιχα.
Κατά τον χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Κωνσταντάς, επαναβεβαίωσε τη στήριξη της Εταιρείας προς το Πρακτορειακό της Δίκτυο, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως η Διοίκηση, παρά την τρέχουσα διαδικασία πώλησης, δεν επιβραδύνει τον αναπτυξιακό της προσανατολισμό αλλά επενδύει συνεχώς στα Δίκτυά της μέσω των ποιοτικών προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει.
Από την πλευρά τους, οι Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές, κ.κ. Δασκαλόπουλος και Μακρής, αναφέρθηκαν στα ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προγράμματα που έχουν ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της Εταιρείας, αλλά και στον σχεδιασμό νέων, που θα αποτελέσουν ιδιαίτερα ελκυστικές επιλογές ασφάλισης και θα είναι διαθέσιμα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Τέλος, ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Τάτσης, συνεχάρηκε τους επιτυχόντες για τη συμμετοχή τους, τονίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στα υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα, και σημειώνοντας παράλληλα ότι η Εταιρεία είναι πάντα δίπλα τους, αρωγός στο έργο τους.

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης