Τελευταία Νέα
Speculator

H επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού της Alpha που θεωρείται ψυχρός εκτελεστής

tags :
H επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού της Alpha που θεωρείται ψυχρός εκτελεστής
Το παρελθόν στη Vodafone,  η μεγάλη οικογένεια Forst και η KPMG
Ποια είναι η κα Φραγκίσκη Μελίσσα που αναλαμβάνει επίσημα στα τέλη Μαρτίου του 2020 τα ηνία της επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Alpha;
Αυτό είναι το εύλογο ερώτημα που κυριαρχεί στο προσωπικό της Τράπεζας ειδικά μετά τα παρατράγουδα σε άλλες τράπεζες που εκδίδονται και οδηγίες για … συνδικαλιστές.
Η πορεία της στη Vodafone Ελλάδος έχει δώσει δείγματα γραφής καθώς όπως λένε στελέχη της εταιρίας η κα Μελίσσα δεν είχε κανένα απολύτως δισταγμό να εκτελέσει εντολές εκκαθάρισης θεωρώντας ότι ο ρόλος της είναι αυτός του ψυχρού εκτελεστή που εκτελεί το σχεδιασμό της διοίκησης χωρίς κανένα απολύτως συναισθηματισμό.
Βέβαια την ίδια στιγμή ήξερε να αναδιπλωθεί όταν προέκυπταν πολιτικές πιέσεις αλλά στο τέλος έφτανε σε σημείο να προβαίνει σε εκκαθαρίσεις ακόμα και άξιων στελεχών που ήταν δίπλα σε στελέχη όταν τα στελέχη αυτά έκαναν το «λάθος» να προστατέψουν υπαλλήλους του τομέα τους.
Τα κατορθώματα της κας Μελίσσα την έστειλαν στη Vodafone Ρουμανίας πριν από λίγους μήνες όπου ταυτόχρονα μετανάστευσε και ο σύζυγός της κος Κάρολος Φόρστ ως στέλεχος της Viva Wallet.
Και προφανώς η καθυστέρηση στην ανάληψη καθηκόντων στην Alpha σχετίζεται και με το γεγονός ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να επιστρέψει και ο κος Φόρστ στην Ελλάδα.
Για τον κο Φόρστ μαθαίνουμε πολλές λεπτομέρειες από την ιστοσελίδα www.forst.gr η οποία λειτουργεί για να έχει όλα τα στοιχεία της οικογένειας και του γενεαλογικού δέντρου του Γερμανού στην καταγωγή κου Φόρστ όπως συμβαίνει με όλες τις οικογένειες της μεγαλοπρέπειας.
Βέβαια στην ιστοσελίδα υπάρχει αναλυτικό βιογραφικό του κου Φόρτστ αλλά όχι πλέον της συζύγου της κας Μελίσσα που έχει εξαφανιστεί.
Κατά τα λοιπά τόσο ο κ. Forst έχει ως κοινό σημείο αναφοράς πέραν των άλλων με την σύζυγό του την KPMG στην οποία θήτευσαν και οι δύο και συνεχίζουν να έχουν καλές σχέσεις συμμετέχοντας σε πλήθος εκδηλώσεων που οργανώνει η ελεγκτική εταιρία.
Επιπλέον ο κος Φόρστ και η σύζυγός του έχουν μεγάλη αγάπη για την Άνδρο όπου ο κ. Φόρστ ενοικιάζει τουλάχιστον μια κατοικία μέσω της πλατφόρμας homeaway που είναι τύπου airbnb.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης