Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Με Πιτίνο και την ψυχολογία στα ύψη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

tags :
Με Πιτίνο και την ψυχολογία στα ύψη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και το «20 και Κάρφωσες» στο σημερινό παιχνίδι με τη Μπασκόνια
Οι δύο σερί εκτός έδρας νίκες κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και τη Μπάγερν Μονάχου και η άφιξη του Ρικ Πιτίνο έχουν ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.
Απόψε, στις 21:00, οι πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Αμερικανό προπονητή στον πάγκο τους, θα υποδεχτούν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, τη Μπασκόνια, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική της Euroleague.
Στόχος είναι μία ακόμα νίκη, που θα τους εδραιώσει στην πρώτη οχτάδα των playoffs. Στις 10 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει σημειώσει 6 νίκες και 4 ήττες.

Με φόρα από το Βερολίνο ο Ολυμπιακός
Από εκτός έδρας νίκη προέρχεται και ο Ολυμπιακός. Κέρδισε στο Βερολίνο την Άλμπα και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες αύριο, στις 21:30, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κόντρα στο Μιλάνο.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, για να πάρουν την πολύτιμη νίκη, στην προσπάθειά τους να μπουν στην οχτάδα. Ο απολογισμός τους στην Euroleague είναι 4 νίκες και 6 ήττες.

Συνδυασμός νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ
Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπασκόνια και Ολυμπιακός-Μιλάνο.
Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό του νικητή αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, τα τρίποντα των δύο ομάδων, το ημίχρονο-τελικό, τους head to head πόντους παικτών, το ημίχρονο και την περίοδο με τους περισσότερους πόντους.
Σε όλους τους αγώνες της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης