Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το δεύτερο b2b Center της Praktiker Hellas άνοιξε τις πόρτες του

tags :
Το δεύτερο b2b Center της Praktiker Hellas άνοιξε τις πόρτες του
Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επαγγελματίες της Βόρειας Ελλάδας
Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, εγκαινίασε το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 το δεύτερο πανελλαδικά b2b Center της, το οποίο βρίσκεται στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης.
Στόχος του b2b Center είναι να δώσει εξειδικευμένες λύσεις στους επαγγελματίες της Βόρειας Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στο design και τις τάσεις της εποχής και προτείνοντας εξειδικευμένα είδη για τις ανάγκες μιας επιχείρησης.
Εντός του καταστήματος της Θεσσαλονίκης, σε έναν χώρο 250 τμ, παρουσιάζονται έτοιμες προτάσεις επαγγελματικών χώρων, όπως μπάνια, δωμάτια ξενοδοχείου και Airbnb apartments. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με μια ξεχωριστή εκδήλωση γνωριμίας με τον χώρο και την ομάδα b2b, που υποστηρίζει τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 50 επαγγελματίες, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι. Παράλληλα, εκτίμησαν ιδιαίτερα το σύνολο της εκδήλωσης και κυρίως τις χρήσιμες γνώσεις που εισέπραξαν από τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν με θέμα τη βιωσιμότητα των ξενοδοχείων σε επίπεδο διατροφής, υγιεινής και καθαριότητας.
Συνολικά, την υπηρεσία b2b της Praktiker υποστηρίζει εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε επαγγελματία σε κάθε σημείο της Ελλάδας, με περισσότερα από 45.000 προϊόντα και ανταγωνιστικούς όρους συνεργασίας.
Στο πλαίσιο αυτό, μία ομάδα 24 ειδικών συμβούλων Praktiker b2b παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, στηριζόμενη πάντα στη φιλοσοφία και την προσωπικότητα της εκάστοτε επιχείρησης. Επιπλέον, η ομάδα αναλαμβάνει την αναβάθμιση των εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων με τη βοήθεια των Interior Experts και των Garden Experts, ενώ οι Clima Experts καλύπτουν όλες τις ανάγκες θέρμανσης, κλιματισμού και ενέργειας.
Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία Praktiker b2b παρέχει προνόμια όπως:

  1. Αποκλειστικός συνεργάτης, ο οποίος συμβουλεύει την εκάστοτε επιχείρηση, έτσι ώστε να απολαμβάνει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.
  2. Ανεύρεση λύσεων και ετοιμότητα για την κάλυψη υψηλών απαιτήσεων.
  3. Πανελλαδική κάλυψη για την καλύτερη εξυπηρέτηση.
  4. 45.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και προϊόντα εκτός γκάμας καταστημάτων.
  5. Ειδικές παραγγελίες ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν.
  6. Μακροχρόνιες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brand names της αγοράς.
  7. Δυνατότητα σύγκρισης τιμών με τους μεγαλύτερους προμηθευτές.

Επιπλέον, η Praktiker για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετείχε στο απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών τουρισμού στην Ελλάδα, την Έκθεση Xenia, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και υψηλή επισκεψιμότητα στο περίπτερό της με εκατοντάδες επισκέπτες. Εκεί, παραβρέθηκαν σημαντικά στελέχη που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο ξενοδοχειακό κλάδο. Η ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στη χώρα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες δημιουργίας της ομάδας Praktiker b2b, γι’ αυτό και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία και ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων. Για παράδειγμα, δύο πρόσφατα έργα αποτελούν οι ξενοδοχειακές μονάδες στη Σάμο και την Κω, οι οποίες μεταμορφώθηκαν ολοκληρωτικά και κατάφεραν να είναι από τους top προορισμούς διαμονής.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τα Praktiker b2b Centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να πάρετε έμπνευση από τις πρωτοποριακές προτάσεις και να λάβετε ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας έτσι ώστε να διαμορφώσετε τον επαγγελματικό χώρο σας και να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης