Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διπλή διάκριση για τη L’ Artigiano στον αξιόλογο διαγωνισμό των Estia Awards

tags :
Διπλή διάκριση για τη L’ Artigiano στον αξιόλογο διαγωνισμό των Estia Awards
Διπλή διάκριση για τη L’ Artigiano στον αξιόλογο διαγωνισμό των Estia Awards
Η  L’ Artigiano, πρωτοπόρος στο Italian comfort food, ανέδειξε τη δυναμική της και το πάθος για δημιουργία σε γεύσεις, αλλά και σε ιδέες, κατακτώντας δυο πολύ σημαντικά βραβεία στην εκδήλωση των Εstia Awards, που πραγματοποιήθηκαν φέτος για πρώτη χρονιά βραβεύοντας αλυσίδες και ομίλους εστίασης που αποτελούν πρότυπο ποιότητας και καινοτομίας.  
Ειδικότερα, βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας «Social & Digital Presence» αφού η ξεχωριστή και εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια της L’ Artigiano, η οποία αντλεί την  έμπνευσή της από την δημοφιλή σειρά «La Casa De Papel», που έχει κερδίσει το κοινό, απέσπασε το Gold βραβείο “Trends and Innovation” εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή.
Η μυσταγωγική ατμόσφαιρα και το αγαπημένο πλέον «Ω L’ Artigiano» στο ρυθμό του “Bella Ciao”, κυριάρχησαν στη βραδιά των Estia Awards.
Επιπλέον, προσθέτοντας μια ακόμα αξιόλογη διάκριση στη συλλογή της - στην ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία με αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης - η L’ Artigiano  κατέκτησε το Silver βραβείο «Best in Pizza» στην κατηγορία «Pizza».
Η προετοιμασία του φαγητού τη στιγμή της παραγγελίας, οι χειροποίητες ζύμες από εξειδικευμένους pizzaioli, αλλά και η αγάπη του κοινού για τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις που προσφέρει, αποτέλεσαν μερικά από τα κριτήρια τα οποία οδήγησαν την κριτική επιτροπή να της χαρίσει μια ακόμα σημαντική βράβευση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέρος της κριτικής επιτροπής των Estia Awards αποτέλεσε και ο Χρήστος Βιτσικάνος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της L’ Artigiano, ανάμεσα σε αρκετές προσωπικότητες από τον κλάδο της εστίασης.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της www.lartigiano.gr και βγείτε χορτασμένοι!     

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης