Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διάκριση στα European Business Awards για την Epsilon Net

tags :
Διάκριση στα European Business Awards για την Epsilon Net
Διάκριση στα European Business Awards για την Epsilon Net
Η Epsilon Net ανακηρύχθηκε για 4η χρονιά ως 'National Winner' στα European Business Awards, έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο για την πελατοκεντρική προσέγγιση, τις υπηρεσίες υποστήριξης και την μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και θα παραστεί στη Βαρσοβία της Πολωνίας στις 3 και 4 Δεκεμβρίου για να συμμετέχει στον τελικό γύρο αξιολόγησης.
Τα European Business Awards βρίσκονται στο 12ο έτος της ιστορίας τους και ο κύριος σκοπός τους είναι να υποστηρίξουν την ανάπτυξη μιας ισχυρότερης και πιο επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη. Φέτος, εξέτασαν πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες.
Τον πλήρη κατάλογο των διακεκριμένων επιχειρήσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.businessawardseurope.com
Η Epsilon Net επιλέχθηκε ανάμεσα σε περίπου 3.000 επιχειρήσεις που είχαν πρόσφατα κατακτήσει μια θέση στη λίστα επιχειρηματικής αριστείας 'Ones to Watch' και ανακηρύχθηκε 'National Winner' από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων επιχειρηματικών στελεχών, business leaders, πολιτικών καθώς και μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας.
H Epsilon Net μαζί με την Smart Park αναδείχθηκαν ως οι κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στην κατηγορία ‘The Customer and Market Engagement Award’ και θα αντιπροσωπεύσουν τη χώρα μας στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού σε λίγες μέρες στη Βαρσοβία.
Στην ίδια κατηγορία συναγωνίζονται με την Höpfinger από τη Γερμανία, την Infaimon από την Ισπανία, την Tecno SRL απί την Ιταλία, τη Spotzer από την Ολλανδία και άλλες σημαντικές Ευρωπαϊκές εταιρείες.
Μεταξύ των Ελληνικών εταιρειών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα European Business Awards βρίσκονται και η ΑΒ Βασιλόπουλος, η Watt & Volt, η Lamda Devlopment, τα Public, η Ολυμπία Οδός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης