Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Έναρξη Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων στο ΙNNOVATHENS powered by Samsung

tags :
Έναρξη Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων στο ΙNNOVATHENS powered by Samsung
Η Samsung σε συνεργασία με το INNOVATHENS παρέχουν τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πιστοποίησης
Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει την έναρξη των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο 2019 και τον Ιανουάριο 2020 στο INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την KPMG, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και συνοδεύεται από πιστοποίηση παρακολούθησης.

«ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ; ΕΝΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ – ReLaunch Your Career» (4/12/2019, 16:00 - 19:00)
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφορά στην υποστήριξη ατόμων με τουλάχιστον 5ετή εργασιακή εμπειρία κατά την αναζήτηση της επόμενης θέσης εργασίας τους και στην ενίσχυση του τρόπου προβολής του προφίλ τους για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.
Μέσα σε τρεις ώρες, έμπειρα στελέχη της KPMG με μακρόχρονη εμπειρία στην επιλογή προσωπικού και στην καθοδήγηση στελεχών σε θέματα καριέρας και στην αναζήτηση ευκαιριών απασχόλησης, θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες πώς μπορούν να πετύχουν την ιδανική - για εκείνους- θέση εργασίας με σωστό σχεδιασμό, συστηματικές κινήσεις και ψυχραιμία.

Presentation & Communication skills: Interpersonal skills – Working together for a better future (16/12/2019, 16:00 - 18:00)
Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων «Presentation & Communication skills», έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council.
Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες από 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο), για τη λειτουργία των ομάδων, ώστε να μπορούν να λειτουργούν με πνεύμα συνεργασίας, αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services (08/01/2020, 16:00 – 20:00)
Στην αρχή του νέου έτους θα ξεκινήσει ο 7 ος κύκλος του προγράμματος που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε θέματα σχεδίασης και ανάπτυξης νέων υπηρεσιών και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, συνολικής διάρκειας 50 ωρών, καλύπτονται θεματικές ενότητες όπως ο τρόπος ανάπτυξης νέων ιδεών και η δυνατότητα εφαρμογής και μοντελοποίησης τους αλλά και η παρουσίαση καινοτόμων εφαρμογών και μελετών περίπτωσης από το χώρο του mobile, από εφαρμογές για κινητές συσκευές και υπηρεσίες σε έξυπνες συσκευές μέχρι εφαρμογές Internet-of-Things.
Μέσω ενός υψηλού θεωρητικού και πρακτικού υπόβαθρου στη διοίκηση και στην καινοτομία, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τις κατάλληλες δεξιότητες για να μετατρέψουν μια καινοτόμο ιδέα σε εφαρμόσιμο επιχειρηματικό πλάνο.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους έως και τις 22 Δεκεμβρίου 2019 στο https://eltrun.gr/7idtimas/.
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα επιλεγούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης, στο πλαίσιο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης