Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για τον Διαματάρη: Ας μας δείξει έστω το απολυτήριο Λυκείου πριν παραιτηθεί

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για τον Διαματάρη: Ας μας δείξει έστω το απολυτήριο Λυκείου πριν παραιτηθεί
Την παραίτηση του υφυπ. Εξωτερικών για τον απόδημο ελληνισμό ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση του υφυπουργού Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει τα εξής: «Για να συνοψίσουμε: Δεν υπάρχει το μεταπτυχιακό του κ. Διαματάρη.
Δεν υπάρχει ως φαίνεται ούτε πτυχίο του κ. Διαματάρη, αφού φρόντισε να το αφαιρέσει και αυτό από το βιογραφικό του.
Αυτό που σίγουρα υπάρχει τελικά είναι ο σύμβουλός του που διώκεται κακουργηματικά για τη θητεία του στην ΕΑΒ και τη ζημία εκατοντάδων εκατ. ευρώ του Δημοσίου. Όπως και το απύθμενο θράσος του κ. Μητσοτάκη που συνεχίζει να τον καλύπτει και δεν τον στέλνει σπίτι του».
Λίγο νωρίτερα και ο Νίκος Παππάς σημείωνε: «Πριν παραιτηθεί, ας μας δείξει το απολυτήριου Λυκείου τουλάχιστον»...

Τι συμβαίνει με το πτυχίο του κ. Διαματάρη

Συμφωνα με το tvxs.gr, στο παλιό βιογραφικό του Αντώνη Διαματάρη, το οποίο μάλιστα δεν είχε μέχρι αυτή την ώρα αλλάξει στο site του υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρεται ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών σπούδασε οικονομικές επιστήμες το Queens College της Νέας Υόρκης και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης.
Στο νέο βιογραφικό που άλλαξε μετά την αποκάλυψη ότι MBA «δεν υπάρχει», δεν αναφέρεται ούτε το πρώτο πτυχίο.
Συγκεκριμένα το βιογραφικό αναφέρει απλώς ότι ο Αντώνης Διαματάρης παρακολούθησε μαθήματα στο Columbia University.
Με μια προσεκτική ματιά όμως μπορεί κανείς να δει ότι ερωτήματα προκύπτουν και για το απολυτήριο Λυκείου του υφυπουργού Εξωτερικών.
- Στο πρώτο βιογραφικό αναφέρεται ότι ο Αντώνης Η. Διαματάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη νήσο Λήμνο όπου και τελείωσε το Λύκειο.
- Στο νέο βιογραφικό που αναρτήθηκε αναφέρεται ότι ο Αντώνης Διαματάρης γεννήθηκε το 1959 στη Λήμνο και μετανάστευσε το 1968 στη Νέα Υόρκη. δώ ή έχει γίνει κάποιο λάθος μετά τη σπουδή να αλλάξει γρήγορα βιογραφικό, ή ο Αντώνης Διαματάρης πρόλαβε να τελειώσει το Λύκειο στη Λήμνο σε ηλικία μόλις… εννέα ετών.

Δριμεία επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υποστήριξε ότι ακόμα και η πανίσχυρη επικοινωνιακή και μιντιακή ομπρέλα δεν μπορεί να κρύψει τα κυβερνητικά σκάνδαλα και τη fake αριστεία της.
«Έχω την αίσθηση ότι τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη έχει αρχίσει να ρετάρει.
Τόσο που η πανίσχυρη μιντιακή και επικοινωνιακή ομπρέλα που έχει στηθεί για να τους προστατεύει δε μπορεί να πια να κρύψει ούτε τα σκάνδαλα, ούτε την ανικανότητα, ούτε την ασυνεννοησία, ούτε τη fake αριστεία.
Όλα αυτά βέβαια θα ήταν αντικείμενο σκωπτικής αντιμετώπισης, αν δεν αφορούσαν τις ζωές μας και αν δε λάμβαναν χώρα και σε κρίσιμους τομείς που αφορούν τη διαχείριση των κρίσιμων εθνικών μας θεμάτων ή της προσφυγικής κρίσης.
Διότι το να καλύπτει ψευδόμενους και απατεώνες υφυπουργούς ή διωκόμενους για σκάνδαλα συμβούλους και συνεργάτες ή να διορίζει παντού σε κρατικές θέσεις με κριτήρια αναξιοκρατίας και πελατειακής δοσοληψίας, ήταν αναμενόμενο.
Δε μας εκπλήσσει.
Αλλά το να χειρίζεται με τόση ανευθυνότητα κρίσιμα εθνικά θέματα, είναι κάτι  που ξεπερνά τη δυνατότητα της ανοχής μας, ακόμη και της ανοχής και της σιωπής ενός στρατευμένου να υπηρετεί τη κυβέρνηση μιντιακού συστήματος.
Γιατί η ανευθυνότητα αυτή γεννά ανασφάλεια και εγκυμονεί κινδύνους σοβαρούς εθνικούς κινδύνους» υποστήριξε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος αναφέρθηκε στις προκλήσεις της Τουρκίας και στη στάση της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης