Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Πλώρη για το Τόκιο βάζει ο Βύρων Κοκκαλάνης, με χορηγό την Εθνική Ασφαλιστική

Πλώρη για το Τόκιο βάζει ο Βύρων Κοκκαλάνης, με χορηγό την Εθνική Ασφαλιστική
Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του Wind Surfing, εξασφάλισε τη νίκη στο πλαίσιο του 29 th Athens Sailing International Week, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στη ναυταθλητική μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας
Την τρίτη του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ετοιμάζει ο Βύρων Κοκκαλάνης στο RSX, μετά το Λονδίνο (2012) και το Ρίο (2016).
Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του Wind Surfing, εξασφάλισε τη νίκη στο πλαίσιο του 29 th Athens Sailing International Week, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στη ναυταθλητική μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.
Στην εν λόγω διοργάνωση, έλαβαν συνολικά μέρος 800 ιστιοπλόοι από περίπου 16 χώρες - αριθμός ρεκόρ για τα παγκόσμια ιστιοπλοϊκά δεδομένα και για έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.
Η επιτυχία του Βύρωνα Κοκκαλάνη, του χάρισε το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020.
Σημειώνεται ότι ο πρώτος αγώνας πρόκρισης στην κατηγορία του ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RSX τον Σεπτέμβριο στο Τόρμπολε της Ιταλίας, όπου ο ίδιος κατέλαβε την 4 η θέση, ενώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βρέθηκε στην 1η θέση.
Η Εθνική Ασφαλιστική υποστηρίζει χορηγικά τον αγωνιστικό προγραμματισμό του Βύρωνα Κοκκαλάνη.
«Ξεκινάμε με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 22-28 Φεβρουαρίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και ακολουθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Μάιο στην Αθήνα», δήλωσε ο Βύρων Κοκκαλάνης και πρόσθεσε:
«Η κορυφαία αθλητική αναμέτρηση της Ιαπωνίας στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, τον ερχόμενο Ιούνιο, θα είναι και το τελευταίο τεστ.
Είμαι καλά αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης».
Καλή επιτυχία Βύρωνα!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης