Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Praktiker Hellas: Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Χαμόγελο του Παιδιού στα καταστήματα της Μεταμόρφωσης και της Παλλήνης

tags :
Praktiker Hellas: Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Χαμόγελο του Παιδιού στα καταστήματα της Μεταμόρφωσης και της Παλλήνης
Το No.1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement αποδεικνύει στην πράξη την υπεύθυνη στάση του και στηρίζει μακροχρόνια με γνήσιο ενδιαφέρον τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Praktiker Hellas, πάντοτε πιστή στις αρχές και τις αξίες της, υλοποιεί ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στοχεύοντας στην αδιάκοπη προσφορά προς την κοινωνία και το περιβάλλον.
Το No.1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων DIY (Φτιάξ’ το μόνος σου) & Home Improvement αποδεικνύει στην πράξη την υπεύθυνη στάση του και στηρίζει μακροχρόνια με γνήσιο ενδιαφέρον τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Με πολλαπλές δράσεις και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που έχουν υλοποιηθεί φέτος, αλλά και μέσα στο πέρασμα των τελευταίων ετών, συμβάλει ουσιαστικά στο έργο του ΜΚΟ που θέτει ως βασική του προτεραιότητα να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη.
Στις φετινές γιορτές, η Praktiker Hellas φιλοξενεί «Bazaars με χαμόγελο» σε επιλεγμένα καταστήματα της εταιρίας ανά την Ελλάδα.
Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί ήδη σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ενώ έως και σήμερα 6 Δεκεμβρίου, από τις 16.30-20.30 το ξεχωριστό bazaar αγάπης πραγματοποιείται στην είσοδο των καταστημάτων Praktiker στη Μεταμόρφωση και στην Παλλήνη με χριστουγεννιάτικα είδη που έχουν δημιουργηθεί από το εθελοντικό δημιουργικό εργαστήρι του ΜΚΟ.
Η διάθεση για προσφορά δεν σταματάει όμως εδώ, έρχονται ακόμη δυο «Bazaar με χαμόγελο» στις 13 Δεκεμβρίου στο κατάστημα της Λάρισας και στις 21 & 22 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τα έσοδα προορίζονται για τη στήριξη των δομών του οργανισμού, που στόχο έχει την προάσπιση των δικαιωμάτων και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων παιδιών σε ανάγκη.
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και φέτος τα Χριστούγεννα, προσφέροντας όλοι μαζί μια αγκαλιά αγάπης στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Praktiker Μεταμόρφωση | Τατοΐου 14, 144 51
Praktiker Παλλήνη | Emporium Plaza, Λ. Ανθούσας & Ντραφίου, Ανθούσα - Παλλήνη 153 49

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης